weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Çin'de UFO Kargaşası Çin Ordusu Karıştı mı?

Çin'de UFO Kargaşası Çin Ordusu Karıştı mı?

70 bin kişinin abone olduğu bir Telegram kanalında Çin'de görülen UFO videosu yayınlandı. Ardından bu video X platformunda da yayınlandı. Çin ordusunun olaya müdahale ettiği ve UFO aracına roket fırlattığı görüntülerden görülebiliyor.

Çin'de UFO Kargaşası Çin Ordusu Karıştı mı?
Okunma Süresi: 3 dk

70 bin kişinin abone olduğu bir Telegram kanalında Çin'de görülen UFO videosu yayınlandı. Ardından bu video X platformunda da yayınlandı. Çin ordusunun olaya müdahale ettiği ve UFO aracına roket fırlattığı görüntülerden görülebiliyor. Ardından UFO aracının ortamı hızla terk ettiği gözlemleniyor. Bu görüntülerin Fake olması da uzaylıların ve UFO'latın gerçek olmadığını kanıtlamıyor. Bu alan sansasyona ve çarpıtmaya çok açık bir alan. Ancak ABD ÇİN RUSYA gibi süper güçler, gerçek uzaylılarla görüşüp anlaşsa dahi bunları halka anlatmazlar. KAOS yaratmaktan başka bir getirisi olmayacağı için anlatmazlar.  

GERÇEKTE UFO VAR MI?

Uzaylıların varlığı hep tartışıldı ve tartışılmaya devam ediyor. Ancak onların varlığının gerçekliği, günümüzde ağır basıyor. Trilyonlarca gezegeni içeren evrende neden sadece dünyamızda hayat olsun ki sorusu cevap bulamıyor. Durum böyle iken bugün Çin'de görülen bir UFO sosyal medyanın gündemi oldu. 

Gezegenler arasında ışık hızından daha hızlı bir hızla ( Gezegenlerin Eser Manyetik Çekim Alan Frekansını tutturarak o gezegene hızla çekilmek) suretiyle hareket eden UFO'lar zaman zaman dünyamızı ziyaret ediyor. Hatta iletişim kurmak isteyen iyi niyetli uzaylılardan ziyade kötü niyetli savaşçı- istilacı uzaylılar da var. Bazıları insan örneği alıyor bazıları altın peşinde bazıları da Ayın karanlık yüzündeki gibi MADEN peşinde. 

UZAYLILAR BİZDEN NE İSTİYOR?

Uzaylıların hepsi illa ki bir şey istemek için gelmiyor. Kaşif ruhlu bazı uzaylı medeniyetler, uzayı keşfe çıkarken dünyamıza rastgele gelebiliyorken bazı gruplar da araştırma için geliyor. Bazılarının gezegeni yaşanılamaz hale geldiği için onlar da yaşam alanı arıyorlar. 

BAŞKA GEZEGENE GÖTÜRÜLEN 12 ASTRONOT

1940'lı yıllarda uzaylı medeniyetin dünyaya geldiği ve onların araçlarının bozulduğu olayını belgesel haline getiren Kaan Ünsal Alp ( BURADAN BAKABİLİRSİNİZ ) bu konuda çarpıcı bir belgeseli seslendirmişti. Belgesele göre ABD bu gizli proje için 12 astronot seçmiş ve onları uzaylılarla beraber kendi gezegenlerine yollamıştı. 13 yıl kalan Astronotların 2'si yolda ölmüş 2'si geri gelmek istemememiş, geri gelenler de 2 yıl içinde radyasyondan ölmüşlerdi. Bu astronotlardan birinin günlüğü de yayınlandı. Uzaylılarla geçirilen 13 yılı anlatıyordu.

Neticede uzaylı medeniyetlerin varlığı olası ve bu medeniyetlerin bizden en az 3-5 bin yıl teknolojik olarak ileride olduğu kesin. Öyle olmasa uçan dairelerle gelemezlerdi. Tabi onların yaşam formları farklı. Atmosferimizdeki gibi oksijene ihtiyaç duymayabiliyorlar. Besinleri farklı olabiliyor.  Kanları mavi veya yeşil olabiliyor. Tüm bunlar efsane gibi görünse de derin araştırma yapanlar zaten bu konulara hakimler... 

KAYNAK 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli'de Polisten Kaçan Motosikletliden Acı Haber

Kocaeli'de Polisten Kaçan Motosikletliden Acı Haber