weather
27°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
KAPALI
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Meteoroloji Uyardı, Kocaeli’ye Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Uyardı, Kocaeli’ye Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji’den Kocaeli için kritik uyarı. Akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor, sıcaklıklar düşecek. Pazartesi günü boyunca etkili olacak yağışlarla Kocaeli’de hava sıcaklıkları 1-3 derece azalacak.

Meteoroloji Uyardı, Kocaeli’ye Sağanak Yağış Geliyor
Okunma Süresi: 2 dk

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 6 Ekim Pazar gününe ilişkin yeni hava tahmin raporunu yayımladı. Kocaeli’de dün yaz havası yaşanırken, bugün akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor. Pazartesi günü de etkisini sürdürecek olan yağışlar, hava sıcaklıklarında da düşüşe neden olacak.

Kocaeli’de Sağanak ve Hava Sıcaklıklarında Düşüş Bekleniyor

Meteoroloji’nin açıklamasına göre, Kocaeli’de gün boyunca az bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Ancak akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışın başlaması bekleniyor. Yağışların gök gürültülü sağanak şeklinde olacağı ve pazartesi günü boyunca devam edeceği tahmin ediliyor. Bu yağışlı hava dalgası ile birlikte Kocaeli’de hava sıcaklıklarının 1 ila 3 derece arasında düşüş göstereceği belirtildi.

Marmara Bölgesinde Yağışlar Etkili Olacak

Kocaeli ile birlikte Marmara Bölgesi’nin birçok kesiminde de yağışlı hava etkisini gösterecek. Özellikle bölgenin kuzey ve batı kesimlerinde sağanak yağışlar bekleniyor. Kırklareli çevrelerinde ise yer yer kuvvetli yağışların meydana gelebileceği uyarısı yapıldı. İstanbul’da da benzer bir hava durumu yaşanacak ve parçalı bulutlu, sağanak yağışlı bir gün bekleniyor.

Hava Sıcaklıkları Düşüyor

Meteoroloji’nin raporuna göre, batı bölgelerde hava sıcaklıkları 1 ila 3 derece azalacak. Diğer bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgarın ise genel olarak güney ve güneydoğudan hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Kocaeli’de Sıcaklık 30 Dereceyi Görecek

Kocaeli’de bugün gündüz sıcaklıklarının 30 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Ancak akşam saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak yağışlarla birlikte sıcaklıklarda düşüş yaşanacak. Pazartesi günü hava sıcaklığının daha da düşmesi öngörülüyor. Vatandaşların özellikle akşam saatlerinde dışarıda olacaklarsa tedbirli olmaları ve şiddetli yağışa karşı dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmit’te Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı, 4 Tutuklama

İzmit’te Eğlence Mekanına Silahlı Saldırı, 4 Tutuklama