weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Kocaeli’nin 41K Hattı Hereke’ye Kadar Genişliyor

Kocaeli’nin 41K Hattı Hereke’ye Kadar Genişliyor

Kocaeli’nin ulaşım ağı genişlemeye devam ediyor! 41K hattı Hereke’ye kadar uzatılıyor. Yeni duraklar ve hesaplı yolculuk fırsatıyla konforlu ve hızlı ulaşım vatandaşları bekliyor!

Kocaeli’nin 41K Hattı Hereke’ye Kadar Genişliyor
Okunma Süresi: 2 dk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hızlı ve konforlu seçenekler sunmaya devam ediyor. 41K hattı ile Körfez’den Kartepe’ye kesintisiz ulaşım sağlayan toplu taşıma ağı, 5 Ekim itibarıyla Hereke’ye kadar uzatılarak genişliyor. Vatandaşlar, Hereke’nin önemli duraklarına ulaşma fırsatı bulacak ve hesaplı yolculuk avantajından faydalanacak.

Hereke’ye Yeni Duraklar Ekleniyor

Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşım ağını güçlendirmek amacıyla D-100 güzergâhını daha verimli hale getiriyor. 41K hattı ile başlatılan bu yenilik kapsamında, Hereke bölgesine de ulaşım sağlanacak. Güzergâha eklenen yeni duraklar arasında Hereke Terminali, KOÜ Hereke Borusan Kampüsü ve Şirinyalı Yalıkent gibi önemli noktalar yer alıyor. Vatandaşlar artık Körfez ve Kartepe arasında Hereke üzerinden daha kolay seyahat edebilecek.

“Gittiğin Kadar Öde” Sistemi ile Hesaplı Ulaşım

41K hattının sunduğu bir diğer avantaj, “gittiğin kadar öde” sistemiyle yolculuk yapma imkânı. Bu sayede yolcular, ihtiyaçları doğrultusunda daha ekonomik bir şekilde seyahat edebilecekler. Özellikle Yukarı Hereke, Kışla Düzü ve Tavşancıl gibi bölgelerden binen yolcular için Hereke’nin alt kısmına yapılan aktarmalar, yolculuğun hesaplı olmasını sağlayacak.

Sefer Sayıları Artıyor

Hat 41K’nın Hereke’ye kadar uzatılmasıyla birlikte sefer sayıları da artıyor. Hafta içi 89 olan sefer sayısı, Hereke güzergâhının eklenmesiyle birlikte 110’a çıkarılacak. 18 metre körüklü otobüslerle sağlanan bu ulaşım hizmeti, yolculara hem konforlu hem de hızlı bir ulaşım sunarken toplam kat edilen mesafe de 4 bin 406 kilometreye yükselecek.

Vatandaşlar İçin Konfor ve Ekonomi Bir Arada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımda yaptığı bu genişleme ile hem konfor hem de ekonomik seyahat imkânları bir araya geliyor. Hereke ve çevresinde yaşayan vatandaşlar, 41K hattı sayesinde artık daha fazla noktaya erişim sağlayacak. Toplu taşıma hattının sunduğu yeni duraklar ve artırılan sefer sayıları, bölgedeki ulaşımı daha da kolaylaştıracak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli’de Ekmeğe Yeni Zam Geliyor

Kocaeli’de Ekmeğe Yeni Zam Geliyor