weather
10°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
HAFİF YAĞMUR
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Kocaeli İzmit Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılına Özel Coşkulu Kutlamalar

Kocaeli İzmit Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılına Özel Coşkulu Kutlamalar

İzmit Belediyesi, Cumhuriyet’in 101. yılını 25-29 Ekim tarihleri arasında düzenleyeceği sanat, spor ve kültürel etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Her yaştan vatandaşa hitap eden bu dolu dolu program, Cumhuriyet coşkusunu tüm şehre yayacak!

Kocaeli İzmit Belediyesi'nden Cumhuriyet Bayramı’nın 101. Yılına Özel Coşkulu Kutlamalar
Okunma Süresi: 2 dk

İzmit Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl büyük bir coşkuyla kutluyor. Cumhuriyet'in 101. yılına özel hazırlanan etkinlikler, kentin dört bir yanında vatandaşlarla buluşacak. Sanattan spora, birçok farklı etkinliğin yer aldığı program, Cumhuriyet değerlerini yaşatmayı ve geniş kitlelerle paylaşmayı amaçlıyor.

25-29 Ekim tarihleri arasında sürecek bu kutlamalar, her yaştan katılımcıyı ağırlayacak. Program, 25 Ekim Cuma günü saat 17.00'de Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi'nde düzenlenecek “Cumhuriyet ve Biz” başlıklı sergiyle başlıyor. Sergi, sanatseverler için Cumhuriyet temalı eserlerle dolu olacak.

Cumhuriyet Sergisi ile Start Veriliyor

İzmit Belediyesi'nin Cumhuriyet coşkusunu başlatacak ilk etkinlik, 25 Ekim Cuma günü saat 17.00'de düzenlenecek olan “Cumhuriyet ve Biz” sergisi olacak. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin düzenlediği bu sergide, Cumhuriyet teması çerçevesinde disiplinler arası eserler sanatseverlerle buluşacak.

Genç Sporculara Özel Yüzme Yarışları

Cumhuriyet Bayramı kapsamında spora da yer veriliyor. 28 Ekim Pazartesi günü saat 14.00-16.00 arasında İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenecek olan yüzme yarışları, genç sporcuları Cumhuriyet coşkusuyla buluşturacak. Bu yarışma, gençler için heyecan dolu bir etkinlik olacak.

Cumhuriyet Bisiklet Turu

29 Ekim Salı günü sabah 09.30’da Yahya Kaptan Mahallesi’nden başlayacak Cumhuriyet Bisiklet Turu, bisiklet severler için özel olarak hazırlandı. Katılımcılar, Yahya Kaptan-Üçyol-Cumhuriyet Parkı-Acısu Parkı güzergahını takip ederek Kültür Tepesi'nde turu tamamlayacak. Aynı gün, Marmara Park Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenecek futbol turnuvası da sporseverleri bir araya getirecek.

Konserlerle Coşku Zirveye Çıkıyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim akşamında İzmit Belediye Meydanı’nda devam edecek. Saat 18.40’ta çocuk korosunun sahne alacağı etkinlikler, Alara Canay ve Kent Orkestrası'nın konseriyle son bulacak. Cumhuriyet coşkusu, bu unutulmaz konserle zirveye ulaşacak!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Gebze'de Madde Bağımlısı Şahsın Çıkardığı Yangın Korkuttu

Kocaeli Gebze'de Madde Bağımlısı Şahsın Çıkardığı Yangın Korkuttu