weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Dünya Putin: "Ukrayna'ya F-16 Verirseniz Vururuz" Dedi

Putin: "Ukrayna'ya F-16 Verirseniz Vururuz" Dedi

Putin, Avrupa'nın ve ABD'nin Ukrayna'ya desteklerinden rahatsız... Son günlerde gündeme gelen Ukrayna'ya F-16 uçak verilmesi gündemde. Putin ise sert konuştu...

Putin: "Ukrayna'ya F-16 Verirseniz Vururuz" Dedi
Okunma Süresi: 2 dk

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tver bölgesinde bulunan Rus Savunma Bakanlığına ait bir askeri havacılık eğitim merkezini ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, askeri pilotlarla sohbet ederek, Ukrayna'da devam eden çatışmalarda Rus hava kuvvetlerinin başarılı performansını övdü ve bu birimin savaşın sonucuna önemli katkılar sağladığını belirtti.

Putin, kendi deneyimlerinden bahsederek, savaş uçağı pilotluğunun zorluklarına dikkat çekti ve Rus Su-34 bombardıman uçakları ile Su-30 ve Su-57 savaş uçaklarının çatışma bölgelerinde etkili olduklarını vurguladı.

RUSYA İMHA EDECEK

Batılı ülkelerin Ukrayna'ya F-16 savaş uçakları sağlama planlarına değinen Putin, bu adımın çatışma dinamiklerini değiştirmeyeceğini ve Rusya'nın tanklar, zırhlı araçlar ve diğer askeri teçhizatlar gibi F-16 uçaklarını da imha edeceğini ifade etti. Ayrıca, F-16 uçaklarının nükleer silah taşıma kapasitesine işaret ederek, bu durumun Rusya'nın savunma stratejisinde dikkate alınacağını belirtti.

Putin, Ukrayna'ya sağlanacak F-16'ların NATO havaalanlarından kullanılması durumunda, bu uçakların nerede olursa olsun Rusya için meşru hedef haline geleceğini söyledi.ABD'nin savunma harcamalarının Rusya'dan daha yüksek olduğunu belirten Putin, Rusya'nın NATO'ya karşı savaş planları olduğu iddialarını reddetti ve Baltık ülkeleri ile Polonya'ya saldırı olasılığına dair spekülasyonları "absürt" olarak nitelendirdi.

Putin, "Rusya sadece Ruslar içindir" şeklindeki milliyetçi söylemlerden duyduğu endişeyi dile getirdi ve ülkede 190 farklı etnik grubun yaşadığını, bu tür ayrımcı düşüncelerin Rusya'yı yok edebileceğini ve en büyük zararı Rus halkının göreceğini ifade etti. Rusya'nın çok uluslu ve çok dinli yapısının önemine vurgu yapan Putin, farklı dinlere mensup kişilere saygı gösterilmesi gerektiğini ve bu saygının zaten gösterildiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ING Bank Emeklileri Sevindirecek Promosyon Miktarını Açıkladı

ING Bank Emeklileri Sevindirecek Promosyon Miktarını Açıkladı