weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Asayiş Kocaeli Haber; Ercan Kesal Kitap Fuarı’nda Sevenleriyle Bi Arada

Kocaeli Haber; Ercan Kesal Kitap Fuarı’nda Sevenleriyle Bi Arada

Kocaeli Haber; Ercan Kesal Kitap Fuarı’nda Sevenleriyle Bi Arada 1
/ 8

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nın ilk gününde pek çok ünlü isim kitapseverlerle buluştu. “Hükümet Kadın”, “Çukur” ve “Magarus” gibi yapımlarla izleyicinin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ercan Kesal, Kongre Merkezi salon konferans merkezinde “Cebimde Ekmek Kırıntıları” başlıklı bir konferans verdi. Konuşmanın ardından Kesal, hayranlarının kendisine getirdiği kitapları imzaladı.

“Kocaeli Kitap Fuarı’na İkinci Ziyaretim”

Kitap fuarlarını çok sevdiğini ve davet edildiğinde katıldığını söyleyen Ercan Kesal, şöyle konuştu: “Kocaeli Kitap Fuarı'na bu ikinci ziyaretim. Bu gelişmede daha düzenli, daha keyifli, ihtiyaçlara cevap veren bir mekan olarak gördüm. ve okuyucularla konuşun. Yazdığımız şeyler, tanımadığımız insanlara gönderdiğimiz mektuplar gibidir. Sürdürülebilirliklerini garanti ederler. "İnsanlar bunu gördüklerinde kendilerini daha iyi hissediyorlar. Umarım bu yaygınlaşır ve kurumsallaşır" dedi. diyor.

“Aras’ın Performansından Eminim”

Oynadığı 'Aldatmak' dizisini değerlendiren Kesal, "Diziler uzun olduğu için oyuncu önümüzdeki hafta kendisini neyin beklediğini bilmiyor. Geçen yıldan beri yayında olan bir dizi ve öyle görünüyor ki" "Olacak". 2. sezonla devam ediyoruz. Dizinin iyi yönetmenleri ve iyi oyuncuları var. "Yazarlar var. İzleyicinin ilgisini çekecek bir dizi olacak" diye açıklama yaptı.

“Keşke Daha Çok Kitapla, Daha Çok Sözcükle Bir Araya Gelebilseler. »

Çocukların sık sık kitap okuması gerektiğini söyleyen Kesal, şöyle konuştu: “Refik Halit Karay'ı mutlaka okumalılar, Türkçeyi çok iyi konuşuyor. Yaşar Kemal'i, Orhan Kemal'i, Kemal Tahir'i okusunlar. Hayatlarında mutlaka şiir olmalı, kütüphanelerinde çok güzel şairlerimiz var. Turgut Uyar, Edip Cansever kütüphanelerinde. Ya da Cemal Süreya'nın kitapları. Okumayı sevdikleri için yabancı klasikleri oynayacaklar. Çehov, Dostoyevski ve Tolstoy kitaplığınızda olmalı. Daha az kelimeyle konuşuyorlar, bu da kelime dağarcığının azaldığını gösteriyor. Cep telefonunu bozan kısaltmalarla ilgililer. Bunun çok daha yaygın olmasını diliyorum. "Kitapla daha çok kelimeyle ilgilenirlerse, hayal güçleri gelişecektir." dedi.

“Doktora Şiddet, Kabul Edilebilecek Bir Şey Değildir”

Oyunculuk kariyerine başlamadan önce uzun yıllar doktorluk yaptığı bilinen Kesal, Körfez ilçe sağlık ocağında üç doktorun darp edildiği olayı kınayarak, "Olayı haberlerde gördüm ve çok üzüldüm. Doktora şiddet kabul edilebilecek bir durum değildir. Ne yazık ki hasta ile doktor arasındaki bu garip, aceleye getirilmiş ve sorunlu durum ve zayıf ilişki, hastanın öfkesini yanlış yere kanalize etmesine neden oluyor. Caydırıcı tedbirlerin alınması gerekiyor. Doktorlar yurtdışına çıkmamalı ve 'Yapıyorlar, yapıyorlar' Bir an önce geri dönmemiz lazım, onlara ihtiyacımız var" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Haber; Sağlık Ocağında Terör Estirmişti, Tutuklandı

Kocaeli Haber; Sağlık Ocağında Terör Estirmişti, Tutuklandı