LMAO Ne Demek?

 LMAO ne demek sorusu sosyal medya ile gündeme gelmiştir. Lmao asıl tabirden kısaltılmış versiyondur. Sözün özü “kalçayla gülmek” olarak ifade edilebilir. Saçma gelen veya mantık dışı olan bir davranış üzerine söylenen bir sözdür. İngilizce bir ifadedir ve instagram gibi meşhur sosyal medya platformlardaki paylaşımlarda görmek mümkündür. Son dönemlerde gündeme gelen akronim olarak adlandırılan ifadedir.

 

Ayy Lmao Anlamı Nedir?

Bu terim sosyal medya aracılığı ile 2012 yılında meşhur olmuş bir espridir. İngilizce olan tabir, enteresan ve komik olaylarda kullanılır. Ayy Imao anlamı nedir diye soranlara net yanıt vermek biraz zordur. 2012 yılında yapılan bir paylaşımla gündeme gelen ve bir göğüs üzerindeki uzaylıyı gösteren paylaşımda yazan bir ibaredir. “kalçayla gülmek” tabirinin farklı bir versiyonudur. Fakat aynı anlama gelmektedir. Türkçede sıklıkla kullanılmamaktadır. Ancak çıkış döneminde Twitter’da oldukça rağbet görmüştür. Açılımı “laughing my ass of” olan ifadenin kısaltılmış halidir. Günümüzde İngilizceden kısaltılmış ve Çeşitli ülkelerde kullanılan pek çok ifade bulunmaktadır. Ayy Imao anlamı nedir sorusu da bu çeşitli kısaltılmış kelimelerden kaynaklı olarak merak edilmektedir.

 

Lmao Ne Demek Sosyal Medya

Lmao kısaltması, çeşitli sosyal medya platformlarında kullanılan bir tabirdir. Lmao ne demek sosyal medya tarafından meşhur edilen ve 2012 yılından beri kullanılan bir ifadedir. Türkçeye çevrimi aslında bizimde oldukça aşina olduğumuz “kalçayla gülmek” olarak yapılmaktadır. Çeşitli paylaşımların altına yazılan ya da giflerde kullanılan bir sözdür. Günümüzde hala espri anlamında kullanılır. Lmao ne demek sosyal medya araçlarında sıklıkla sorulmaktadır. Öyle ki çeşitli kısaltmaların olması her tabirin anlamının karışmasına neden olabilir. Ayrıca çok kez karşılaşılmasından dolayı merak edilmektedir. Lmao ifadesinin, ayy Lmao olarak da kullanıldığını görmek mümkündür. Bu iki tabirde aynı anlama gelmektedir.

 

 

İLGİLİ HABERLER