Zeta Retikulan Uzaylı Varlıkları mı? Dünyadan Ne istiyorlar?

Son zamanlarda uzaylı varlıkların istilası üzerine binlerce sosyal medya içeriği yayınlanıyor. Zeta Retikulan gri varlıklar kimler? tabak şeklinde UFO kullanan uzun griler ve kısa griler olarak bilinen ZETA varlıklar aslında uzaydan filan gelmiyor.

Zeta Retikulan Uzaylı Varlıkları mı? Dünyadan Ne istiyorlar?

Son zamanlarda uzaylı varlıkların istilası üzerine binlerce sosyal medya içeriği yayınlanıyor. Zeta Retikulan gri varlıklar kimler? tabak şeklinde UFO kullanan uzun griler ve kısa griler olarak bilinen ZETA varlıklar aslında uzaydan filan gelmiyor. Onlar Antartika olarak belirlenen ve tüm dünyaya ötesinin yasak olduğu alanlardan geliyorlar. Onlar çok büyük gelişmiş bir fiziksel varlıklardan oluşan varlıklardır.

1947 Roosevelt Ziyareti

Hatırlanırsa 1945 yılında ABD atom bombası kullanınca Zeta'lar dünya olarak oluşturulan ve Antartika ile çevrili olan ( buz dağları ) alana geldiler ve ABD başkanı Roosevelt ile görüşme yaptılar. İlk gemileri kaza sonucu düşmüştü sonra ikinci bir gemi yolladılar. Dünyada nükleer silah kullanımını yasaklamak üzere 6 saatlik bir görüşme yaptılar. En azından mistik ve galaktik mitoloji ile ilgilenen herkesin düşüncesi bu.

Neticede bu Zeta Retikulan ırkı dünya alanının dışında ama Tiamat gezegeni adı verilen ve yirmide biri de dünya olarak bilinen gezegenin diğer bölgelerinden geliyorlar. Efsaneye göre de dünyanın üzeri gök kubbe olarak kapalı ve uzaylı varlıkların gelmesine izin yok. Ancak dünyanın komşu medeniyetlerinden giriş çıkışlar; okyanusların altından, Antartika'dan ve bazı Dağlardaki yarıklardan olmaktadır. Ayrıca yine efsaneye göre, dünyadaki LEY hatları üzerinde Kailash dağı Mısır piramitleri, Mısır Sina Dağı, Lübnan dağları gibi noktalar da Anunnaki uzaylı ırklarının gizlendiği yerler.

Zeta Retikulan Irkı Kendini Üstün Görüyor

Bilim konusunda derin bir bilgiye sahip olan Zeta varlıkları insanlardan da daha üstün olduklarını düşünüyorlar. En ufak bir nükleer savaşta bile kontrolü ele alıp insanları tehdit edebiliyorlar. Dünyalıların nükleer silah kullanmalarını yasaklayan bir ırktan söz ediyoruz. Zeta varlıklar, uzaydan filan gelmiyorlar, Antartika'nın etrafındaki bölgelerden geliyorlar.Onlar da bizim gibi Tiamat gezegeni üzerindeler ve efsaneye göre bizler Tiamat gezegeninin yirmide birlik alanındayız. Etrafımızda farklı farklı medeniyetler var ve aramızda da komşuluk dışında bir bağ yok.


Zeta Retikulan Gri varlıklar; günümüz spiritüellerine göre; negatif varlıklardır ve 5-6. boyutta bulunuyorlar. Biz ise 3. boyuttayız ve dünyamız 2012 yılında 4. boyuta geçiş yaptı. Yine onların inancına göre; 2030 yılına kadar 5. boyut farkındalığına erişemeyen insanlar; depremler, virüsler doğal felaketlerle yok olacaklar ama 5. boyuta sıçrayabilen bilinçler de kurtarılarak NOVA ( kristal) gezegenine alınacaklar. Çok fantastik eğlenceli bir alan. Ancak gerçekliği tartışılır. 
Zeta gri varlıklar biz dünyalıları yönetme hevesindeler. Bizleri mistik olarak düşük boyutlu ve alt ırk olarak görüyorlar. Kendilerinin bilim ve teknolojisi çok yüksek olduğu için ve bizden milyarlarca yıl daha eski oldukları için; bizden çekinmiyorlar. Bizimle savaşmalarını engelleyen güç ise; ilahi pozitif üst mertebelerdeki kurucular...
Eğlenceli mistik paylaşımlarımız devam edecek... 

İLGİLİ HABERLER