11 Ağustos İzmir İzdeniz vapur seferleri iptal mi, neden?

11 Ağustos İzmir İzdeniz vapur seferleri iptal mi, neden? İşte cevabı ve daha fazlası...

İzmir'de Vapur Seferleri Tehlikede! 11 Ağustos'ta İptal Edilen Seferler Hangileri?

İzmir’de yarın etkili olması beklenen kuvvetli rüzgarlar, feribot seferlerini durma noktasına getirdi. Güzelbahçe, Foça, Mordoğan ve Urla iskelelerinden yapılacak vapur seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.

Meteoroloji uzmanlarının uyarıları doğrultusunda, kuzey ve kuzeydoğudan esecek şiddetli rüzgarların, İzmir genelinde deniz ulaşımını ciddi şekilde etkilemesi bekleniyor. İZDENİZ yetkilileri, seferlerin güvenlik gerekçesiyle iptal edildiğini ve yolcuların mağdur olmaması için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

İZDENİZ’in sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "11 Ağustos 2024 Pazar günü planlanan Güzelbahçe, Foça, Mordoğan ve Urla seferlerimiz, beklenen şiddetli rüzgarlar nedeniyle yapılamayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle kıyı bölgelerde rüzgar hızının 60 km/s’e ulaşacağını öngörüyor. Bu durum, İzmir’deki deniz trafiğini neredeyse durma noktasına getirmiş durumda. İzdeniz yetkilileri, alternatif ulaşım seçeneklerinin değerlendirildiğini ve yolcuların bilgilendirileceğini açıkladı. 11 Ağustos’ta İzmir’de feribot kullanmayı planlayanlar, iptaller nedeniyle dikkatli olmalı!

İLGİLİ HABERLER