Otomobil Takla Atarak 50 Metre Sürüklendi

Adıyaman'da, kontrolden çıkarak taklalar atan bir otomobil yaklaşık 50 metre sürüklendi. Genç sürücü kazada yaralandı ve olay yerine gelen ekiplerce hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde!

Taklalar Atan Araç Korku Dolu Anlar Yaşattı: Genç Sürücü Yaralandı

Adıyaman'da meydana gelen dehşet verici kaza, yaşandı. Atatürk Bulvarı Eğriçayı Köprüsü civarında Numan Alan isimli 18 yaşındaki genç, direksiyon hakimiyetini kaybederek   Opel marka aracıyla kontrolden çıktı. Aracın takla atarak ters dönmesiyle birlikte yaklaşık 50 metre boyunca sürüklendiği korku dolu anlar, çevredeki vatandaşların gözleri önünde yaşandı.

HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri, itfaiye ve polis ekipleri, yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı N.A, yapılan ilk müdahalelerin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç sürücünün sağlık durumu hakkında yapılan ilk bilgilendirmelerde, hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kazanın meydana geliş şekli ve nedenlerine yönelik soruşturma halen sürüyor. Olay, bölgede yaşayanlar arasında büyük üzüntü ve endişe yarattı.

Kazalarla ilgili alınacak önlemlerin önemini bir kez daha ortaya koyan bu olay, sürücülerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

takla-atan-otomobil-yaklasik-50-metre-suruklendi-1-yarali

takla-atan-otomobil-yaklasik-50-metre-suruklendi-1-yarali

takla-atan-otomobil-yaklasik-50-metre-suruklendi-1-yarali

İLGİLİ HABERLER