Sarıyer’de Kaza: Alkollü Sürücü Direksiyon Hakimiyetini Kaybedip Korkuluklara Çarptı!

İstanbul Sarıyer'de alkollü sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek demir korkuluklara çarptı. Kazada yaralanan sürücü ve kız arkadaşı olay yerinden ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İSTANBUL SARIYER'DE ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KORKULUKLARA ÇARPTI

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gece saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Alkollü olduğu öğrenilen bir sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybederek aracını kaldırımda askıda bıraktı. Kazanın ardından hem kendisi hem de aracındaki kız arkadaşı yaralandı. Olay, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine yerine gelen polis ve sağlık ekiplerini zor durumda bıraktı.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KONTROLÜ KAYBETTİ, ARAÇ KALDIRIMDA ASKIDA KALDI

Gece saat 00.15 sularında meydana gelen kazada, E.Ç. idaresindeki 34 PA 2325 plakalı otomobil, Sarıyer Büyükdere Caddesi'nde seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan demir korkuluklara çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle araç kaldırımda askıda kalırken, sürücü E.Ç. ve yanında bulunan kız arkadaşı T.Y. yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yolun bir kısmını trafiğe kapatarak güvenlik önlemleri aldı. Sağlık ekipleri ise araçta sıkışan T.Y.’yi kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Araçtan çıkarılan yaralı kadın, kısa süre sonra baygınlık geçirdi ve acil müdahale sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Alkollü olduğu anlaşılan E.Ç., polis ve sağlık ekiplerine alkolmetreye üflememek için direndi ve kaos yarattı. Hem ambulansa binme sürecinde hem de alkol testini reddetme girişimleriyle ekipleri zor durumda bıraktı. Yaralı sürücü, sonunda hastaneye götürülmek üzere ambulansa alındı.

KAZA SONRASI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Kazaya karışan aracın çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yola saçılan parçalar ve kırılan demir korkuluklar temizlendi. Yolun trafiğe kapanan kısmı polis ekiplerinin kontrolünde tekrar açılarak trafik normal akışına döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

sariyerde-alkollu-surucunun-kullandigi-arac-refuje-girdi-2-yarali

sariyerde-alkollu-surucunun-kullandigi-arac-refuje-girdi-2-yarali

sariyerde-alkollu-surucunun-kullandigi-arac-refuje-girdi-2-yarali

İLGİLİ HABERLER