Komşu Sakarya'da Kadınlar Tartıştı, Kocaları Sokak Ortasında Çatıştı...

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, aralarında husumet bulunan iki aile arasında çıkan silahlı çatışmada iki kişi yaralandı, iki kişi gözaltına alındı.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde, aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile cadde üzerinde karşılaşınca çıkan tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. İlk önce kadınların arasında başlayan sözlü tartışma, ardından kocaların silahlara sarılmasıyla şiddetlendi. Güvenlik kamerasına da yansıyan bu çatışmada, iki kişi yaralandı ve iki kişi gözaltına alındı.

Pamukova'nın ilçe merkezinde yaşanan olayda, N.A. ve eşi ile M.S. ve eşi G.S. arasında sokakta yürürken başlayan münakaşa, silahların çekilmesiyle tehlikeli bir hal aldı. N.A. ve M.S.'nin karşılıklı ateş açması sonucu N.A. ve M.S.'nin eşi G.S. yaralandı. Bölgeye hızla sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatarak N.A.'yı hastanede, M.S.'yi ise olay yerinde gözaltına aldı. Sokak ortasında yaşanan bu silahlı çatışma anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

İLGİLİ HABERLER