Kocaeli'de Yılan Paniği

Kocaeli'nin Gölcük ve Körfez ilçelerinde peş peşe yaşanan yılan vakaları, yerel halkı alarma geçirdi. İtfaiye ekipleri, yılanları yakalayarak doğaya saldı...

Kocaeli'nin Gölcük ve Körfez ilçelerinde son zamanlarda yaşanan yılan görülmeleri, yerel halk arasında endişe yaratmıştır. Özellikle Gölcük Sanayi Sitesi'nde bir inşaat alanında fark edilen yılan, çevredeki vatandaşları harekete geçirdi...

İTFAİYE MÜDAHALESİ

Gölcük'te inşaat alanında görülen yılan için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ihbar yapıldı. İhbara hızla yanıt veren itfaiye ekipleri, yılanı güvenli bir şekilde yakalayarak doğal yaşam alanına geri bıraktı.

KÖRFEZ İLÇESİNDEKİ VAKA

Körfez ilçesinin Çamlıtepe Mahallesi'nde de benzer bir durum yaşandı. Bir evin bahçesinde görülen yılan, ev sahibi tarafından kameraya alındı. Görüntülerde yılanın bahçe kapısının altından çıktığı anlar dikkat çekti.

İZMİT'TE BİR BAŞKA YILAN OLAYI

İzmit Hatipköy Mahallesi'nde de yılanla karşılaşma yaşandı. Bir otomobilin park halindeyken motor kısmına giren yılan, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu çıkarıldı. Bu olay, yılanların şehir içindeki varlığına dair farkındalığı artırdı.

İLGİLİ HABERLER