Kocaeli'de Şiddet... Viyadük Altında Bir Kişiyi Öldüresiye Dövdüler

Kocaeli İzmit'te viyadük altında yaşanan vahşi saldırı! Dört şüpheli, bir kişiyi öldüresiye dövüp o anları kayda aldı, detaylar şok ediyor!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde viyadüğün altına götürdükleri bir şahsı öldüresiye döverek o anları kayıt altına alan dört şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edildi...

Şirintepe Viyadük Altında Dehşet

Olay, 3 Haziran Pazartesi günü Şirintepe Viyadük'ü altında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.B.K. isimli şahıs, dört kişi tarafından köprü altına götürülerek henüz bilinmeyen bir sebeple darp edildi. Saldırganlar, B.B.K.'yı döverken o anları cep telefonlarıyla kayda aldı.

Polis Hızlı Hareket Etti

Darp videosunun sosyal medyada yayılmasının ardından Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geniş çaplı bir inceleme başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda F.Ç., O.A., B.A. ve E.Y. isimli dört şüpheli, İzmit ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin adliyeye getirilmesi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Darp edilen B.B.K.’nın hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

İLGİLİ HABERLER