Kocaeli'de İşlenen Korkunç Cinayetin Detayları Ortaya Çıktı

Kocaeli, Gölcük'te yaşanan kan dondurucu olay... Bir oto yıkama sahibi neden öldürüldü? İşte mahkemede ortaya çıkan şoke eden detaylar!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bir oto yıkama işletmesinde yaşanan korkunç olayda, işletme sahibi Abdurrahim Bozboğa vahşice öldürüldü. İddialara göre, Muhammed Alperen U., Bozboğa tarafından şiddete uğradıktan sonra kendini savunmak amacıyla bıçaklama eylemini gerçekleştirdi. Bu trajik olay, 7 Haziran 2023 gecesi Merkez Mahallesi'nde gerçekleşti...

TUTUKLAMA VE SUÇLAMALAR

Cinayetin ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında Muhammed Alperen U. başta olmak üzere Uğur S., Sedat Y., Ö.S. ve Y.E. isimli şahıslar polis tarafından gözaltına alındı. Diğer şüpheliler serbest bırakılırken Muhammed Alperen, mahkemede "Haksız tahrik altında kasten öldürme" suçundan yargılanmak üzere tutuklandı.

MAHKEMEDE İFADELER VE SAVUNMALAR

Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında Muhammed Alperen U., kendisine yönelik ölümcül tehditler savurduğunu ve ciddi şekilde darp edildiğini belirtti. Alperen, olay günü yaşananları detaylı bir şekilde anlatarak kendini savunmaya çalıştığını ve olayın kendisini şoke ettiğini ifade etti. Olayla ilgili tanıklardan Sedat Y. ve Uğur S. ise suçlamaları reddederek, olay anında herhangi bir şiddet eylemlerinde bulunmadıklarını öne sürdüler.

İLGİLİ HABERLER