Kocaeli'de Halı Sahada Maç Sonrası Kalp Krizi Geçiren Zabıta Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kocaeli, Körfez'de bir futbol maçı sonrası trajik bir son! Zabıta memuru Rıdvan Karadağ, maç sonrası geçirdiği kalp kriziyle yaşamını yitirdi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesine bağlı Yarımca Spor Tesisleri'nde yaşanan talihsiz bir olay, bir zabıta memurunun hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. 48 yaşındaki Rıdvan Karadağ, arkadaşlarıyla oynadığı halı saha futbol maçı sonrası aniden rahatsızlandı...

ANİ RAHATSIZLIK VE HASTANEYE KALDIRILMA

Maçın bitiminde fenalaşan Karadağ, derhal hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

CENAZE TÖRENİ VE SON YOLCULUK

Evli ve iki çocuk babası olan Rıdvan Karadağ için Körfez ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde yer alan Fatih Camii'nde cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Karadağ, İlimtepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YEREL YÖNETİCİLER VE SİYASETÇİLER CENAZEDE BULUNDU

Cenaze törenine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile eski AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık da katılarak, Karadağ'ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Tören, Karadağ'ın sevenleri ve tanıdıkları tarafından yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

İLGİLİ HABERLER