Kocaeli'de Feci Kaza! Motosiklet Ciple Çarpıştı...

Başiskele'de feci kaza... Bir cip ve motosikletin kazası, acil servislerin ve polisin hızla müdahalesiyle nasıl sonuçlandı? İşte detaylar

Başiskele ilçesinde, D-130 kara yolu üzerinde, sabah saatlerinde bir trafik kazası gerçekleşti. 09.30 sıralarında Körfez Mahallesi yakınlarında yaşanan bu olay, bir cipin sokak dönüşü esnasında emniyet şeridinde ilerlemekte olan bir motosikletle çarpışmasıyla sonuçlandı...

ÇARPIŞMANIN ETKİLERİ

Çarpışmanın şiddeti, motosiklet sürücüsü Osman K. ve arkasında bulunan yolcu N.M.'yi yola savurdu. Her iki birey de kazadan dolayı yaralandı, N.M. ağır yaralar aldı.

ACİL SERVİS VE POLİS MÜDAHALESİ

Çevredeki vatandaşların hızla 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramaları üzerine, olay yerine derhal sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Kocaeli Şehir Hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

DEVAM EDEN SORUŞTURMA

Kaza sonrasında, polis ekipleri olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Motosiklet sürücüsü Osman K.'nın sağlık durumu ciddiyetini korurken, kazanın nedenleri ve sorumluluklar üzerinde duruluyor. Bu inceleme kazanın ardındaki sebepleri ve önlemleri belirlemeyi amaçlamaktadır.

İLGİLİ HABERLER