Kocaeli'de Acı Olay... Kızının Düğününde Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 4 Mayıs Cumartesi günü, kızının düğün telaşında fenalaşan 59 yaşındaki Belgin Bekmez, hayatını kaybetti.

Hacı Osman Mahallesi'nde ikamet eden Belgin Bekmez, 4 Mayıs günü akşam saatlerinde kızının düğünü için hazırlanıyordu. Düğün başlamadan yaklaşık bir saat önce rahatsızlanan Bekmez, hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından düğünün yapıldığı Yarımca Kültür Merkezine dönen Bekmez, misafirleri karşıladıktan sonra salonda tekrar fenalaştı.

Akciğer Pıhtısı Tespit Edildi

Körfez Devlet Hastanesi'ne tekrar sevk edilen Bekmez'in yapılan tetkiklerinde akciğerine pıhtı attığı tespit edildi. Hastanede tedaviye alınan Bekmez, tüm müdahalelere rağmen 5 Mayıs gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Belgin Bekmez'in cenazesi, 6 Mayıs Pazartesi günü Hacı Osman Cami'de kılınan öğle namazının ardından İlimtepe Mezarlığı'na defnedildi. Evli ve 3 çocuk annesi olan Bekmez'in hasta bakıcılığı yaptığı da öğrenildi.

Düğün Sevinci Acıya Dönüştü

Bekmez'in ani vefatı, aileyi ve sevenlerini yasa boğdu. Düğünün sevinci bir anda hüzne dönüşürken, Belgin Bekmez'in yakınları derin bir üzüntü içerisinde.

İLGİLİ HABERLER