İzmit'te Otobüsün Bagajında 50 Koli Makaron Yakalandı!

İzmit'te yolcu otobüsünün bagajında 200 bin adet kaçak makaron! Kocaeli polisi, sıradan bir yolculuğun ardında gizlenen büyük kaçakçılık operasyonunu nasıl ortaya çıkardı? İşte detaylar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde gerçekleşen operasyonda yolcu otobüsünde yapılan aramada büyük miktarda gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, kaçakçılığın önlenmesi ve takibine yönelik önemli bir adım atıldı...

KAÇAKÇILIK OPERASYONU

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmit ilçesinde gerçekleştirdikleri operasyonda yolcu otobüsünde detaylı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan kontroller sonucunda otobüsün bagajında büyük miktarda gümrük kaçağı makaron bulundu.

MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda 50 koli içinde toplamda 200 bin adet gümrük kaçağı makaron ele geçirildi. Kaçak malzemelerin bulunduğu bagajda detaylı incelemelerde bulunuldu ve gerekli adli işlemler başlatıldı.

ADLİ İŞLEM YAPILDI

Olayla ilgili olarak 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların sürdüğü belirtilirken, gümrük kaçağı ile ilgili olarak önlemler alınmaya devam edilecek.

İLGİLİ HABERLER