Diyarbakır'da Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil ile Minibüs Çarpıştı: 1 Bebek ve 8 Kişi Yaralandı

Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile şehir içi minibüs çarpıştı. Kazada, araçlardaki toplam 10 kişi yaralandı.

Son Dakika Diyrbakır'da Trafik Kazası…. Diyarbakır’ın Merkez Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil ile şehir içi minibüs çarpıştı. Kazada, araçlardaki toplam 10 kişi yaralandı.

Olayın Detayları

Otomobil, B.Y. tarafından yönetiliyordu ve plakası 33 K 0076 idi. Diğer araç ise S.G. tarafından kullanılan 21 M 0129 plakalı şehir içi minibüstü. Kaza, Mahabat Bulvarı Tekel Kavşağı'nda meydana geldi. Kazada, araçlardaki 1’i bebek 9 kişi yaralandı. Olayın ardından polis ve sağlık ekipleri hemen kaza yerine sevk edildi.

Yaralıların Durumu

Yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğunu belirtti. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı ve araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Kaza Sonrası Gelişmeler

Kaza sonrasında Mahabat Bulvarı Tekel Kavşağı'nda trafikte aksamalar yaşandı. Yetkililer, sürücülere ve yayalara dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın tam olarak nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmadı.

İLGİLİ HABERLER