Kadir İnanır'ın Sağlık Durumuyla İlgili Eşi Açıklama Yaptı: ''Pıhtı...''

Türk sinemasının değerli isimlerinden Kadir İnanır, Beykoz'daki evinde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. İşte bu önemli gelişmeyle ilgili detaylar:

Julide Kural'dan Açıklama

Kadir İnanır'ın eşi Jülide Kural, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla, İnanır'ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kural, 23 yıllık hayat arkadaşı İnanır'ın tedavisinin devam ettiğini belirtti.

"Sağlık Çalışanlarının Olağanüstü Çabasıyla Pıhtı Temizlendi"

Kadir İnanır, 24 Mart Pazar sabahı saat 09.30 sularında Beykoz'daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Julide Kural'ın açıklamasına göre, yapılan tetkikler sonucunda İnanır'ın beyin damarında pıhtı tespit edildi. Sağlık çalışanlarının hızlı ve etkili müdahalesiyle pıhtı temizlendi.

Kural, "Kamuoyunun bilgisine; Hepimizin çok sevdiği Kadir İnanır... rahatsızlanmış ve hızlıca en yakın sağlık kuruluşu olan Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştır. Hızlıca yapılan tetkiklerde beyin damarında pıhtı tespit edilmiş olup, hekim ve sağlık çalışanlarının olağanüstü emeği, ilgisi ve çabasıyla müdahale edilerek pıhtı temizlenmiştir." ifadelerini kullandı.

Kadir İnanır'ın Durumu Stabil

Şu anda yoğun bakımda tedavisi süren Kadir İnanır'ın durumunun stabil olduğu belirtiliyor. Julide Kural, Kadir İnanır'ın güçlü bir kişiliğe sahip olduğunu ve bu zorlu süreci herkesin desteğiyle atlatacağına inandığını ifade etti. Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumuyla ilgili olarak yalnızca doktorların ve kendisinin yapacağı açıklamaların dikkate alınmasını rica etti ve düzenli bilgilendirme yapacağını duyurdu.

İLGİLİ HABERLER