Öldürülen Kadın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde boşanma aşamasında olan Hatun Aslan eşi tarafından öldürülmüştü, son yolculuğuna uğurlandı.

Sakarya Akyazı İlçesi'ndeki Taşyatak Mahallesi’nde, boşanma aşamasında olan Ali Rıza Aslan, eşi Hatun Aslan'ın babasının evine gitmiş ve aralarında çıkan tartışma büyüyünce Ali Rıza Aslan ilk önce eşini vurup daha sonra ise kendisini vurmuştu. Olay yerine intikal eden sağlık ekipleri 2 şahısında vefat ettiğini belirtmişti. Ali Rıza Aslan ve Hatun Aslan'ın cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Akyazı Devlet Hastanesinin morguna kaldırılmıştı. Hayatını kaybeden Hatun Aslan, Taşyatak Mahallesinde ki Merkez Camii'nde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Cinayete kurban olan Hatun'un Ali Rıza ile ikinci evliliği olduğu ve bir önceki evliliğinden de iki tane çocuğunun olduğu öğrenildi. Hatun Aslan'ın sosyal medyasına attıkları dikkat çekerken, kadından geriye bu paylaşımı kaldı: 'Takdir-i İlahi' , 'Terazi var tartı var, herşeyin bir vakti var' ve son olarak 'Yapmacık olup sevilmektense, kendim olup nefret edilmeyi tercih ederim' yazdığı cümleler ile paylaşmış olduğu fotoğrafları kaldı.

KAYNAK : İHA

İLGİLİ HABERLER