Gebze'de Sinema Rüzgarı! Başkan Büyükgöz Çocuklarla Bir Arada

Gebze sokakları sinemaya dönüşüyor! Başkan Zinnur Büyükgöz ile çocuklar, "Mahallemde Sinema Var" etkinliğinde unutulmaz bir yaz akşamı geçiriyor.

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen "Mahallemde Sinema Var" etkinlikleri, ilçenin farklı mahallelerini sinema salonuna dönüştürüyor. Yaz tatilini renkli etkinliklerle süslemek isteyen Gebze Belediyesi, her akşam farklı bir mahallede kurduğu dev perdede çocuklar ve aileler için film gösterimleri yapıyor. Bu etkinlikler kapsamında Adem Yavuz Mahallesi'nde bir araya gelen çocuklar, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile birlikte keyifli bir sinema gecesi yaşadı.

Başkan ve Çocuklar Film Keyfi Yapıyor

Başkan Büyükgöz, etkinlik öncesinde Karagöz ve Hacivat gösterileriyle başlayan eğlencelere bizzat katıldı ve çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Çeşitli ikramların da yer aldığı gecede, Başkan Büyükgöz, çocuklara ve ailelerine yönelik samimi bir konuşma yaptı. "Yaz tatiline giren siz değerli evlatlarımıza küçük bir karne hediyesi vermek istedik," diyen Büyükgöz, etkinliğin amacının, çocuklara ve ailelerine güzel anılar biriktirmek olduğunu vurguladı. Etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini ileten Başkan, tüm katılımcılara iyi eğlenceler diledi.

İLGİLİ HABERLER