TOKİ Konut Satışları Devam Ediyor

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli yerlerinde konut ve ticari mülk satışlarının devam ettiğini duyurdu. Bu girişim konutlar için 32, ticari mülkler için ise 28 ili kapsıyor. TOKİ, toplamda 32 ilde 55 farklı lokasyonda 169 konutun yanı sıra 28 ilde 33 lokasyonda 192 ticari mülkü satışa çıkardı.
Konut ve iş yerlerinin satışa sunulduğu bu geniş kapsamlı projede İstanbul, Ankara ve İzmir gibi önemli şehirler de yer alıyor.

TOKİ Konut Satışları


Potansiyel alıcılar, konutlarda yüzde 25 peşinatla 72 ay, ticari mülklerde ise 48 ay taksit imkanı gibi finansman seçeneklerinden yararlanabiliyor.
İhale süreci hem Ankara'daki The Green Park Otel'de hem de TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek. Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden online olarak da teklif verilebilecek.
Türkiye Halk Bankası ve Ziraat Bankası'nın yürüttüğü ihale sürecinde tüm şubeler aracılığıyla başvuru ve teminatlar kabul edilirken, son başvuru tarihi 12 Aralık olarak belirlendi. Detaylı bilgi için ilgililer "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" adreslerini ziyaret edebilir veya "444 86 54"​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ .

İLGİLİ HABERLER