Süpermarkette Evli Çifte Saldıran Kişi Yargılandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde bir süpermarkette alışveriş yapan evli çifte ateş açarak birini öldüren, diğerini de yaralayan zanlının davasına devam edildi.

22 Şubat 2022'de Yenikent ilçesinde bir süpermarkette alışveriş yapan evli çifte saldıran Mustafa Ş, Belfun Doğramacı (44 yaşında) kalbinden, eşi Sevda Doğramacı (38 yaşında) ise kolundan vuruldu. Yaralılardan Belfun Dogramacı hayatını kaybetti.

Belfun Hafıza Kaybı Yaşıyordu

Tutuklu sanık Mustafa Ş.'nin yargılanmasına devam edildi. Yargılama Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam etti. Duruşmada tutuklu sanık Mustafa Ş., avukatı ve tanık Halit A. hazır bulundu. İfade veren Halit A, şunları söyledi:

“Olayla ilgili hiçbir bilgim yok. Belfun'la arkadaştık, Beni ziyarete gittiği Antalya'ya davet etti. Ancak işlerim nedeniyle oraya gidemedim. Bunun üzerine zanlının oğlunu aradı ve kaza yaşandı. "Belfun yaralıydı ve ciddi bir ameliyat geçirdi. Belfun çok ağır ilaçlar alıyordu. Zaman zaman Belfun'u aracımla hastaneye götürüyordum. Belfun uzun süreli hafıza kaybı yaşıyordu ve bastonla yürüyordu.Belfun'un araba kullandığını görmedim ama araçları seviyordu" dedi.

Sanık Mustafa Ş. Tanığın yalan söylediğini öne sürdü şahıs, mağdurun araba kullandığını ve baston kullanmadığını, tedavi sürecinde Belfun'a bizzat kendisinin yardım ettiğini söyledi. Mahkeme sanığın tutukluluğunun devamına ve duruşmanın ertelenmesine karar verdi.

İLGİLİ HABERLER