Sigara Kokusu Yüzünden Eşinin Belini Kırdı

İstanbul'da yaşanan dehşet verici olay, genç bir kadının hayatını kabusa çevirdi. Havva Pınar D., sigara kokusu nedeniyle eşinin acımasız saldırısına maruz kaldı ve hayatı altüst oldu. İşte yaşananların detayları...

Ormanda Dehşet: Beyzbol Sopasıyla Saldırı

24 yaşındaki Havva Pınar D., ilişkileri boyunca şiddet gördüğü Oğuzhan K.'dan boşandı. Ancak boşanma, genç kadının yaşadığı şiddetin sonu olmadı. Olay günü, sigara kokusu aldığı için öfkelenen Oğuzhan K., Havva Pınar D.'yi Şamlar Ormanı'na götürerek ellerini arkadan bağladı ve beyzbol sopasıyla belini kırdı. Bu korkunç saldırının ardından hastaneye götürülen Havva Pınar D., eşinin ATV'den düştüğünü söylediğini belirtti.

Boşandı Ama Tehditler Bitmedi

Havva Pınar D., yaklaşık 4 yıl önce tanıştığı Oğuzhan K. ile 2021 yılında evlenmişti. İlişkileri boyunca şiddete maruz kalan genç kadın, boşanmasına rağmen eski eşinin tehditlerinden kurtulamadı. Oğuzhan K., boşanmalarından sonra da tehditlerine devam etti ve geçtiğimiz yıl Havva Pınar D.'nin abisini silahla yaraladı.

Karakol Çıkışında Silahlı Saldırı

Geçen hafta karakoldan çıkan Havva Pınar D. ve ailesine eski eşi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Şans eseri kurşunlar kimseye isabet etmezken, saldırgan eski eş olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri, Oğuzhan K.'yı yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Çocuğunu Göremiyor, Yardım Bekliyor

Havva Pınar D., iki yaşındaki çocuğunu da göremediğini belirterek, "Çocuğumun sesini dört haftadır duymadım. Ne durumda bilmiyorum. Bu kişi yakalanmadan rahat bir nefes alamayacağım" dedi. Dışarı çıkmaya korktuğunu belirten Havva Pınar D., yetkililerden ve toplumdan yardım istedi.

Kadınların Sesi Olmak İstiyor

Havva Pınar D., yaşadığı korkunç olayın ardından kadınların sesini duyurmak ve bu tür şiddet olaylarının son bulmasını sağlamak için çaba göstereceğini belirtti. "Hiçbir kadın bunu hak etmiyor. Sesimizi duyurmak istiyorum. Bu kişilerin en kısa zamanda yakalanmasını istiyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu.

İLGİLİ HABERLER