Kiracıya İşkence Skandalı! Kadın Kıyafeti Giydirdiler ve Müzik Eşliğinde Oynattılar

Bursa'da yaşanan şok edici olayda, kiracıya yapılan işkence detayları yürekleri dağladı. İşte tüm detaylar:

Kiracıyı Eve Çağırıp İşkence Yaptılar

Mehmet Ö., Ozan U.'nun evinde bir odası için anlaşma sağladıktan sonra, evde kaldığı 3. gün rahatsız olup ayrılmak istedi. Ancak parayı alamayınca cep telefonunu rehin tutan Ozan U., 10 gün sonra Mehmet Ö.'yü evine çağırıp arkadaşlarıyla işkence etti.

Kadın Kıyafeti Giydirdiler ve Müzik Eşliğinde Oynattılar

Ev sahibi Ozan U. ve arkadaşları, Mehmet Ö.'ye kadın kıyafetleri giydirip, müzik eşliğinde oynattılar ve bu anları sosyal medyada paylaştılar. Olay, Volkan K.'nın eşinin müdahalesiyle son buldu ve polise bildirildi.

Yargı Süreci Başladı

Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı ve Bursa 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Mahkeme sürecinde şüpheliler suçlamaları reddederken, mağdur Mehmet Ö. yaşadıklarını anlatarak olayın detaylarını paylaştı.

Tahliye Kararı Şaşkınlık Yarattı

Durumun tahliyeyle sonuçlanması, kamuoyunda şaşkınlık yarattı. Tek tutuklu sanık Ozan U.'nun avukatı, müvekkilinin suçlamaları reddettiğini ve duruşma sürecinde gerçeklerin ortaya çıkacağını savundu.

Adalet Arayışı Sürüyor

Olayın yargı süreci devam ederken, Mehmet Ö. ve avukatları adaletin yerine gelmesi için mücadeleye devam ediyor. Gelişmeleri takip etmeye devam edin!

İLGİLİ HABERLER