Kahramanmaraş'ta Engelli Çobana Yapılan İşkence Şoke Etti: Genç Kızlar Halay Çekip Video Çekti

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşanan dehşet anları! İki genç kız, koyunlarını otlatan engelli çobana işkence yaptı. Biri çobanı sopayla döverken, diğeri gülerek videoya kaydetti. Şok edici detaylar haberimizde.

Zavallı engelli çobanı dövdüler. Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde yaşanan dehşet anları! İki genç kız, koyunlarını otlatan engelli çobana işkence yaptı. Biri çobanı sopayla döverken, diğeri gülerek videoya kaydetti. Şok edici detaylar haberimizde.

ENGELLİ ÇOBANA İŞKENCE VE HALAY

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde vicdanları sızlatan bir olay yaşandı. Engelli bir çoban, koyunlarını otlattığı sırada iki genç kızın acımasız saldırısına maruz kaldı. Olay, Çokak Mahallesi’nde gerçekleşti ve kısa sürede tüm ülkenin gündemine oturdu.

ÇOBANDAN ALKOL İSTEYEN KIZ çobanı dövmeye başladı

İddiaya göre, S. G. adlı genç kız, koyunlarını otlatan N.Y. adlı çobanın yanına geldi ve ondan kendisine alkol almasını istedi. Çoban bu isteği reddedince, S. G. önce tokatla saldırmaya başladı. Saldırı bununla sınırlı kalmadı; genç kız, çobanın üzerine su dökerek işkenceye devam etti.

SOPAYLA DÖVME VE HALAY ÇEKME İŞKENCESİ

S.G.'nin acımasız saldırısı bitmek bilmedi. Eline aldığı bir sopa ile çobana işkence etmeye devam etti. İşin daha korkunç yanı, bu anları yanındaki kız arkadaşı cep telefonuyla videoya çekerken gülmesi oldu. Videonun son anlarında S.G., çobanı yakasından tutarak zorla halay çekmeye çalıştı ve elindeki sopayla çobana vurmaya devam etti.

JANDARMA SORUŞTURMA BAŞLATTI

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine jandarma olaya el koydu. İki genç kızın işlediği bu vahşet karşısında soruşturma başlatıldı. Yaşanan bu çirkin olay, sosyal medyada büyük tepki topladı tepkiler devam ediyor.

iki-kizdan-engelli-cobana-sopali-iskence-biri-dovdu-digeri-kayda-aldi

iki-kizdan-engelli-cobana-sopali-iskence-biri-dovdu-digeri-kayda-aldi

İLGİLİ HABERLER