İşte Erdoğan'ın 1 Haftalık Mesaisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23-29 Ekim arasındaki haftalık faaliyetleri ve katıldığı etkinlikler, sosyal medyada "Erdoğan Dijital Medya" hesabından duyuruldu.

24 Ekim'de, MHP lideri Devlet Bahçeli, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin ve Türk Devletleri Teşkilatı başsavcıları Erdoğan tarafından kabul edildi. Aynı tarihte, AK Parti MYK toplantısının başkanlığını yaptı. Ertesi gün, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda bir konuşma gerçekleştiren Erdoğan, HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP lideri Önder Aksakal ile görüştü.

26 Ekim Perşembe, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenlediği 8. Aile Şurası'na katılan Cumhurbaşkanı, Türkmenistan'ın lideri Serdar Berdimuhamedov ve delegasyonunu ağırladı.

27 Ekim'de İstanbul'da, Somali lideri Hasan Şeyh Mahmud ile bir araya gelen Erdoğan, 28 Ekim'de " Büyük Filistin Mitingi"nde halka hitap etti.

29 Ekim'de, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen törenlere katılan Erdoğan, İstanbul'da halka yönelik bir konuşma yaptı.

İLGİLİ HABERLER