Eski Eşinin Ölmeden Selasını Okuttu, Mahalle Karıştı

Bursa'da yaşanan ilginç bir olayda, dini nikahlı eşinden ayrılan bir adam, eski eşinin selasını camiden okuttu. Selayı megafondan duyan kadın, büyük bir panik yaşadı. Kadın, selada "Cenazesi ikindide kaldırılacak" ifadesini duyunca korkarak camiye koştu ve polis merkezine başvurdu.

Tuğçe Emir ve Zafer Kufacı çifti, 6 yıl önce dini nikah yaparak evlendi. Bir buçuk yıl önce geçimsizlik ve Kufacı'nın madde kullanma iddiaları nedeniyle Tuğçe Emir, eşini terk etti ve çocuğuyla birlikte ailesinin yanına gitti. Daha önce ölüm mesajları aldığını iddia eden Emir, son olarak dün camiden kendi selasının okunduğunu duyduğunda büyük bir şok yaşadı.

Selayı Duyan Kadın Panik İçinde

Oturduğu mahalledeki camide öğlen vakti selasının okunduğunu duyan Tuğçe Emir, hemen cami görevlilerine ulaştı. Cami görevlileri, hoparlörden selanın yanlış olduğunu belirten anonslar yaptı. Ancak Emir, panik içinde polis merkezine başvurdu ve eski eşinden şikayetçi oldu. Emir, yetkililerden yardım bekliyor.

Eski Eşinin Kayıt Anı

Zafer Kufacı, cami imamına Tuğçe Emir’in bilgilerini içeren bir kağıt vererek yakın bir noktada bekledi. Öğle namazının ardından eski eşi için verilen selayı cep telefonuyla gülerek kayıt altına aldı. Kufacı’nın bu hareketi, Emir’i daha da paniğe sürükledi.

Tuğçe Emir’in Açıklamaları


Tuğçe Emir, "Eski eşim madde bağımlısı ve daha önce bana ölüm tehditlerinde bulunmuştu. Uzaklaştırma kararı da mevcut. Cami hocasına giderek benim adıma sela verdiriyor ve beni ölümle tehdit ediyor. Videoyu çekip paylaşıyor ve insanlara gösteriyor. Korktum tabii ki. Kendi selasını duyunca insan ne yapar? Selada, 'Cenazesi ikindide kaldırılacak' denilince, 'Acaba bana bir şey mi yapacak?' diye korktum. Sonra durumu polise bildirerek şikayetçi oldum," şeklinde konuştu.

Mahalle Sakininin Yorumları

Mahalle sakini Ali İlhan, olayla ilgili olarak, "Bir akşam önce imamımıza gidip, 'Benim bir selam var, bunu verebilir misiniz?' demiş. Ancak verdiği kağıtta yanlış bilgiler vardı. Selayı vermemişler. Tekrar gelince, cami görevlileri güvendi ve selayı verdiler. Daha sonra yanlış olduğu anlaşılınca hoparlörden 'Yanlış seladır' anonsları yapıldı. Olayı kendi kendine senaryolaştırdı ve kendisi figüran olarak oynadı," şeklinde açıklamada bulundu.

İLGİLİ HABERLER