Düzce Haber: Mühendis ve Girişimci Özlem Gündüz

DÜZCE (İHA) – Elektirk mühendisi Özlem Gündüz sadece mühendislik yapmıyor. Girişimci bir ruha sahip olan Gündüz, ev süsü ürünler yapıyor.

Mahalle pazarında satışa sunduğu el emeği göz nuru ürünleri büyük beğeni toplayan mühendis Özlem Gündüz 46 yaşında bir girişimci. Ürünlerini üretip satıyor. Kadınların sevdiği el işleri ile uğraşmayı seviyor.

Elektrik Mühendisliği işi Stresli

Mühendislik stresli bir iş ve girişimci Özlem Gündüz bunun farkında. Örgü örmek hem Özlem hanımı dinlendiriyor hem de ek gelir sağlıyor.

Özlem Gündüz şöyle diyor:

Bir insan bir şeyi istiyorsa, bir şeyi yapıyorsa bütün her şeyi mümkün kılar. Önemli olan neyi ne kadar çok istediğiniz. Nerede durmak istediğiniz. Ben buradaki etkileşimi çok seviyorum. İnsanların, çocukların mutlu olup gitmelerini çok seviyorum. Bazen satmadan da hediye verip gönderiyorum. Çocukların o enerjisi çok hoşuma gidiyor. Enerji transferi beni mutlu ediyor. Benim zihnimin ürettiği bir parçacığın bir başkasına geçtikten sonra gördüğü mutluluk beni motive ediyor. Bende çalışmalarıma devam ediyorum. Zor diye bir şey yok hayatta."

kaynak: İHA

İLGİLİ HABERLER