Düğün Salonunda PKK Elebaşı Lehine Sloganlar Atan 7 Kişiden 3'ü Gözaltına Alındı

Ağrı'da bir düğün salonunda halay çekerken PKK elebaşı lehine slogan atan 7 kişiden 3'ü gözaltına alındı, 4 kişi ise aranmaya devam ediliyor.

Ağrı'da Düğün Salonunda Şüpheli Sloganlar

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen olayda, düğün salonunda halay çeken 7 kişi, sosyal medyada PKK elebaşı lehine slogan attıkları görüntülerle dikkat çekti. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tespit edilen şüphelilerden 3'ü yakalanarak gözaltına alındı. Diğer 4 kişi için yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Ağrı Valiliği'nden Açıklama

Ağrı Valiliği, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sosyal medyada yer alan görüntülerdeki grubun PKK elebaşı lehine sloganlar attığını ve bu nedenle "Terör Örgütünün Propagandasını Yapmak (PKK/KCK)" suçundan yakalanan 3 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Ayrıca, 4 firari şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi. Valilik, terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelenin son terörist etkisiz hale getirilene kadar süreceğini vurguladı.

Benzer Olaylar Başka Şehirlerde de Görüldü

Geçtiğimiz günlerde Mersin'de terörist başı Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan bir grup halay çekmiş ve 9 kişi gözaltına alınmıştı.

İLGİLİ HABERLER