Düğün Hazırlığı Yapan Uzman Çavuş Kendini Ağır Yaraladı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, düğün hazırlıkları için ailesiyle birlikte Karadeniz Ereğli'ye gelen 43 yaşındaki uzman çavuş Ertuğrul B., talihsiz bir olay yaşadı.

Ailesiyle bankadan para çektikten sonra yüzünü yıkamak için bankadan ayrılan Ertuğrul B., silahıyla kendini ağır yaraladı.

Düğün hazırlıkları için Gaziantep'ten gelen Ertuğrul B., bankadan para çektikten sonra kuyumcudan altın almak üzere hazırlıklara başlamıştı. Yüzünü yıkamak üzere bankanın karşısındaki camiye giden Ertuğrul B., bir süre sonra nişanlısına bulunduğu konumu gönderdi. Ailesi, Ertuğrul B.'yi arayıp durumu anlamaya çalıştı fakat kendisine ulaşamayınca verilen konuma doğru hareket etti.

Bu sırada, çevredeki vatandaşlar silah sesi duyarak olay yerine yöneldi ve Ertuğrul B.'nin başına ateş ettiğini gördü. İhbar üzerine sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan uzman çavuş, ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi. Polis, olayın sebeplerini araştırmak için soruşturma başlattı.

İLGİLİ HABERLER