Dehşet Verici Kaza! Otobüs Köprünün Ayağından Çekilince Vahşet Ortaya Çıktı!

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen korkunç kazanın gerçek boyutu, otobüsün köprünün ayağından kaldırılmasıyla gözler önüne serildi.

Yolcu otobüsünün köprünün ayağına saplanması sonucu 9 kişi hayatını kaybederken, 26 kişi yaralandı. Olay, otobüs vinç yardımıyla yerinden çekilince tüm dehşetiyle ortaya çıktı. Dronla kaydedilen görüntülerde otobüsün neredeyse tamamen paramparça olduğu görüldü.

Kaza Detayları Şok Edici

Kaza, sabah saat 05:00 sularında meydana geldi. Otobüs, Eskişehir yönüne ilerlerken köprünün ayağına saplandı. Kaza sonrası bölgeye çok sayıda itfaiye, arama kurtarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza alanı trafiğe kapatılırken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Şoförün Uyuduğu İhtimali Üzerinde Duruluyor

Ankara Valisi Vasip Şahin, kaza sonrası yaptığı açıklamada, fren izlerinin bulunmadığını belirterek şoförün uyumuş olabileceği ihtimalinin değerlendirildiğini söyledi. Şahin, "Otobüs şoförünün de ölenler arasında olduğu bilgisi var," dedi.

9 Saatlik Çalışma ile Kurtarıldı

Otobüs, 9 saat süren bir çalışmanın ardından vinç yardımıyla kaldırıldı. İçerisinde 39 kişinin bulunduğu otobüsün enkazının çekilmesi sırasında yaşanan zorluklar ve otobüsün büyük bir kısmının parçalanmış hali, kaza mağdurlarının yaşadığı trajediyi gözler önüne serdi.

Sağlık Bakanlığı'ndan Açıklama

Sağlık Bakanlığı, kaza sonucu 9 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 26 kişinin yaralandığını duyurdu. Bakanlık, yaralıların tedavisinin sürdüğünü ve hayatını kaybedenler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Şoförün Hızlı ve Yalpalama İddiası

Kaza sırasında otobüsün arkasında bulunan bir otomobilin sürücüsü, otobüsün hız yaptığını ve yalpaladığını belirtti. Sürücü, otobüsün köprüye çarpmasından sonra parçaların aracına isabet ettiğini söyledi.

İLGİLİ HABERLER