Bir Aileyi Parçalayan Kaza: Anne ve Baba Hayatını Kaybetti, Üç Çocuk Yaralı

Kayseri-Ankara yolunda gerçekleşen trafik kazası, bir ailenin hayatını altüst etti. İki otomobilin çarpışması sonucu anne ve baba yaşamını yitirirken, üç çocuk da yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda acil müdahale ekibi sevk edildi ve yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Kayseri-Ankara yolu üzerindeki Kalkancık mevkiinde meydana geldi. Samet Dağcıoğlu'nun kullandığı otomobil ile F.B. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazanın bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde, araçta bulunan 35 yaşındaki Samet Dağcıoğlu ve 32 yaşındaki eşi Leman Dağcıoğlu'nun hayatını kaybettiği tespit edildi. Çiftin çocukları H.C.D. (14) ve H.D. (5) ağır yaralanırken, diğer çocukları D.D. (12) ve F.B. ile birlikte toplam dört kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Anne ve babanın cenazeleri ise yapılan incelemelerin ardından hastane morguna götürüldü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİLİ HABERLER