Başiskele Belediyesi Aile Piknik Heyecanı

Adagöl mesire alanında düzenlenen pikniğe katılım yoğun oldu. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de eşi ve çocuklarıyla birlikte pikniğe katıldı ayrıca meslektaşları ve aileleriyle buluştu.

Başiskele'de birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirten Başkan Özlü, şunları söyledi: “Biz Başiskele'de büyük ve güzel bir aileyiz. Bu ailenin bireyleri olarak aramızda güçlü bir sevgi bağı var. El ele, gönülden birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği istikamette bu yüzyılda daha fazla sevgi ile ve heyecanla hizmete devam edeceğiz dedi.

Piknik organizasyonunda çocuklar şişme oyun gruplarında diledikleri kadar eğlendiler, yarışmalara katılarak gülümsediler ve çeşitli hediyeler kazandılar.

Çok sayıda hediyenin dağıtıldığı organizasyonda ayrıca iç çekiliş heyecanı da yaşandı. Sahnede düzenlenen çekilişin başrol oyuncusu yine çocuklar oldu. Minik Eller'in düzenlediği çekilişle onlarca çalışan sürpriz hediyeler kazandı.

Piknik programı çocuklara yönelik bir etkinlikle başlarken, yetişkinler de müzik şenliğiyle doyasıya eğlendi. Başiskele Belediyesi Müzik Okulu öğretmenleri Bukte Saatcı, Fırat Nadir Bilgin ve Furkan Kayaoğlu, katılımcılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.

Şarkı ve türkülerle eğlenen katılımcılar, daha sonra kendilerini Karadeniz müziğinin esintisine kaptırırken, Batuhan ve Oğuzhan da kemençe icralarıyla Karadeniz müziğinin rüzgarlarını da beraberinde getirdi.

İLGİLİ HABERLER