weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Kız Bebek Belirtileri

Kız Bebek Belirtileri

Kız Bebek Belirtileri
Okunma Süresi: 2 dk

Kız Bebek Belirtileri

 

Kız bebek belirtileri, hamile bireylerin sık olarak araştırdığı hususlar arasında konumlanır. Cinsiyetin öğrenilmesi için belirli bir zaman geçmesi gerekir. Süre dolunca cinsiyet belli olur. Ancak bazen anne ve babalar bu süreyi beklemek istemezler ve kız bebek belirtilerini araştırırlar. Diğer yandan, kimi hallerde bebek, cinsiyetini belli etmek istemez. Bu yazımızda kız bebeğin belirtilerini ve nasıl anlaşıldığını açıklıyoruz.

 

Kız Bebek Belirtileri Nelerdir?

Kız bebek belirtileri oldukça fazladır. Mayalıların tekniğine göre hamile kaldığınız yaş ve senenin her ikisi de çift veya tek sayısı ise kız bebek sahibisiniz demektir. Kız bebek belirtileri arasında uyurken yüzünüzün yastığın aşağısında olması, uyurken sağ tarafınıza yatmanız, hamilelik esnasında saçlarınızın daha mat ve ince görünmesi yer alır. Kız bebek beklediğinizi gösteren başka işaretler de vardır. Bu işaretlere göre bir tahminde bulunmanız mümkündür. Örneğin, bir diş sarımsak tükettiğiniz zaman kokusunu algılamıyorsanız, elinizi göstermeniz sorulduğu zaman avuç içini göstermiş olmanız da kız bebek sahibi olduğunuzu işaret eden durumlar arasında konumlanır. Bunların haricinde deriniz bir hayli yumuşak ise, en az iki dakika süresince aynada kendinize bakmanıza karşın göz bebekleriniz büyümüyorsa da kız bebek bekliyor olabilirsiniz.

 

Hamilelikte Kız Bebek Nasıl Anlaşılır?

Kız bebek belirtileri çok çeşitlidir. Hemen her belirtinin doğru olacağı söylenemez. Ancak size bir fikir vermesi bakımından bu belirtileri dikkate almanızda yarar vardır. Sol göğsünüzün boyutu sağ göğsünüzden daha büyük ise, bulantı sonrasında rahatlamakta zorluk yaşıyor iseniz, karnınız yuvarlak ve bebeğiniz çoğunlukla karnınızın sol bölümünde konumlanıyorsa, bebeğinizin kalp atış hızı dakikada yüz kırktan fazla ise tüm bunlar kız bebek belirtileri arasında yer alır. Diğer yandan, sağ tarafa yatarak uyumak, sabah bulantılarının fazla olması, sık olarak canınızın tatlı çekmesi, karnınızın yukarıda olması, hassas bir ruh halinde olmanız, saçlarınızın güçsüzleşmesi, idrar renginizin koyu tonlarda olması ve yuvarlak biçimli göbek, kız bebek belirtileridir.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Suriye'de Beşar Esad'dan Genel Af Kararı

Suriye'de Beşar Esad'dan Genel Af Kararı