weather
27°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
KAPALI
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Herkes Onun Filmlerine Hasta Ancak O Bakın Hangi Filme Hasta... İşte Cillian Murphy'nin Defalarca İzlediği Film

Herkes Onun Filmlerine Hasta Ancak O Bakın Hangi Filme Hasta... İşte Cillian Murphy'nin Defalarca İzlediği Film

Herkes Onun Filmlerine Hasta Ancak O Bakın Hangi Filme Hasta... İşte Cillian Murphy'nin Defalarca İzlediği Film
Okunma Süresi: 2 dk


Cillian Murphy Netflix filmleri ile gönüllere taht kurmayı başarmış bir aktör ve tüm dünyada milyonlarca kişi onun filmlerini izliyor. Ancak onun da beğendiği ve defalarca izlediği film merak konusu oldu. İşte Cillian Murphy'nin çok sevdiği ve sık sık izlediği film...

Cillian Murphy Hangi Filmi İzliyor?

Ünlü İrlandalı aktör Cillian Murphy, kariyerindeki sayısız film arasından sadece bir tanesini tekrar tekrar izlediğini itiraf etti: Zombi kıyameti temalı başyapıt "28 Gün Sonra". Danny Boyle'un yönettiği ve Murphy'nin Jim karakteriyle başrolde yer aldığı film, bir virüsün Britanya'yı harap etmesinin ardından komadan uyanan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Murphy, "Oppenheimer" filmindeki rolüyle adından sıkça söz ettirmeye başladı ve yakında bir Oscar ile taçlandırılabilir. Ancak aktör, kendi filmlerini izlemekten genellikle kaçınsa da, "28 Gün Sonra"ya dönüp dolaşıyor. Film, 2002 yılında vizyona girmiş olmasına rağmen, zombi hayranları için unutulmaz bir eser olmaya devam ediyor.

"28 Gün Sonra" ve "28 Hafta Sonra" filmlerinin ardından, şimdi gözler "28 Yıl Sonra"ya çevrildi. Danny Boyle, senaryonun tamamlandığını ve filmin yönetmen koltuğuna geri dönmek istediğini belirtirken, Murphy de bir devam filminde yer almak istediğini açıkça ifade etti. Aktör, "Bu film benim için her şeyi değiştirdi ve o film ve o insanlara büyük bir sevgim var. Kendi filmlerimi asla izlemem, ama bu filmi izlerim. Her Halloween'de ve pandemi sırasında insanlar bana sürekli klip gönderdiler. Ve çocuklarıma gösterdim," dedi.

"28 Gün Sonra"da Jim, yardım çağrısında bulunarak kurtarılmış gibi görünüyordu. Ancak "28 Hafta Sonra"nın sonunda, Jim görünmüyor ve öfke virüsü Paris'te daha da yayılarak dünyayı tehdit ediyor. Jim'in Londra'dan çıkıp çıkmadığı ve virüsün yeniden ortaya çıkışından sağ kurtulup kurtulmadığı merak konusu.

Murphy, "28 Gün Sonra"nın kendisi için özel bir yere sahip olduğunu ve bu filmle "grubu tekrar bir araya getirmekten" büyük heyecan duyduğunu belirtti. Bu, zombi kıyameti serisinin hayranları için heyecan verici bir haber olabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli Promosyonları 2024 Hangi Banka Ne Veriyor?

Emekli Promosyonları 2024 Hangi Banka Ne Veriyor?