weather
8°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
HAFİF YAĞMUR
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Yaşam Çabuk Ölmek İsteyenlerin Tükettiği Yiyecekler

Çabuk Ölmek İsteyenlerin Tükettiği Yiyecekler

Çabuk Ölmek İsteyenlerin Tükettiği Yiyecekler
Okunma Süresi: 7 dk


Açlık insanı öldürür ama kötü besinler de öldürür. Bu içerikte insanları yavaş yavaş iltihaplara boğan ve onları hızlı yaşlandırıp otoimmün sistemlerini çökerten besinlere değineceğiz. Sonra da uzun yaşamak isteyenlerin tüketebileceği besinleri Dr. Berg'in bilgileri ışığında inceleyeceğiz.


Çabuk Öldüren Besinler


Dr. Berg şöyle diyor.
"Etkilerine şaşıracağınız kadar güçlü bir iltihap önleyici gıda var. Keşke bunu uzun zaman önce, iltihap problemi yaşadığım zamanlarda biliyor olsaydım. Bağırsaklarımda çok fazla iltihap vardı. Sizler bunu her türlü iltihap durumunda uygulayabilirsiniz. Bu aynı zamanda otoimmün hastalığı olan kişiler ve iltihap içeren herhangi bir durumu olan kişilere de uygulanabilir.

Öncelikle eklemlerinizdeki iltihaplanmalar ile bağırsaklardaki iltihap arasında büyük bir bağlantı ve ilişki var. Bir çok eklem iltihaplı durum, otoimmün hastalıklar dahil olacak şekilde, bağırsak kökenlidir. Kesinlikle uzak durmanız gereken yiyeceklerden bahsedeceğim sonra da sizlere ne yemeniz gerektiğini anlatayım diyor ve devam ediyor.

İltihap Makineleri olarak Çalışan Besinler

En fazla iltihap oluşturan besinler, genelde tahıllarda bulunan gluten gibi şeylerle ilişkilidir. Birçok tahıl bağırsaklarınızda iltihap oluşturur. Eklem iltihabı yaşayan kişilerin çoğu, oluşan iltihapların tükettikleri tahıllardan kaynaklandığının farkında değildirler. Sonra, alkol, şeker, abur cubur gibi bariz bilinen şeyler var.

Abur cubur, aşırı işlenmiş gıdalar şeklinde de ifade edilebilir. Market reyonlarındaki ürünlerin %83'ü aşırı işlenmiş gıdalardan oluşmaktadır. Sindirim sisteminizde neden sürekli sorun yaşadığınızı merak ediyorsunuz, değil mi? Bunlara ilave bir ürün mısırdır. Mısır ciddi bir iltihap kaynağıdır. Bu genellikle işlenmiş rafine mısır ürünü veya yüksek fruktozlu mısır şurubu şeklindedir.

Sanırım, mısır türlerinin yaklaşık %96'sı genetik işleme uğramıştır. Bu onun glifosat izleri içerebileceği anlamına gelir. Glifosat bir antibiyotik olarak kabul edilir. Bağırsak floranıza zarar verebilir ve başka sorunlara neden olabilir. Sonra aynı durumda soya fasulyesi gelir. Çoğu soya türü de genetik işleme uğramıştır.

Soya ve mısırın içinde lektinler bulunur. Bunlar bağırsaklarınızı tahriş edebilir ve buna bağlı olarak iltihap oluşturabilir. Bu arada, mısır bir sebze değildir. Bir tahıldır, anladınız mı? Mısır birçok ürünün içinde yer alıyor. Mısır cipsleri, tortillalar ve özellikle marketlerde satılan bir sürü yiyecekte de bulunur.

Karşımıza mısır görünümünde değil ama rafine edilmiş tip formlarda çıkar. Tüm bunların dışında, kullanımının güvenli olduğu konusunda henüz bir test yapılmamış, genetiğiyle oynanmış yeni bir mısır türü var. Bunun test sonuçlarının çok ilginç olacağını düşünüyorum. Tabii ki, bir de tohum yağları var.

Mesela kanola yağı, ayçiçeği yağı, mısır yağı gibi yüksek derecede rafine edilmiş yağlar. Bunlar Omega-6 yağlarıdırlar. Yani iltihap oluşturucu özelliktedirler. Bir diğer konu A1 süt proteinleridir. Sürekli A2 formunda almaya çalışın. A1'den kaçınmanın çok güvenli bir yolu da genellikle keçi ya da koyun sütü ürünleri tüketmektir.

Koyun veya keçi peyniri gibi ya da koyun veya keçi kefiri olarak tüketin. Her ikisi de fermente edilmiş ürünlerdir ve ek faydaları vardır. Her ikisi de A2 tip proteine sahiptir. Ancak, birçok insanın kazein alerjileri olduğundan, bu belki bazı kişilerde sorun yaratabilir. Aynı zamanda, laktoz süt şekerine karşı intoleransları da olabilir.

Değerli okurlar; mısır lifi veya tapiyoka lifi gibi yeni fonksiyonel lifler de dahil olacak şekilde, tüm bu çeşitli lif ürünlerinin sağlığınız için yararlı olduğu iddia edilmektedir inanmayın....

Zira bunlar daha fazla şişkinlik ve iltihap oluştururlar. Eğer herhangi bir yerde iltihabınız varsa, özellikle bağırsaklarda ise, lif tüketmemelisiniz. Bu, tüm lif türleri için geçerlidir. Özellikle de sözde sağlıklı olarak adlandırılan bitkisel proteinler ve baklagiller, hatta bazen sebzeler bile bağırsaklarınızı tahriş edebilir."

UZUN YAŞAMAK İSTİYORSANIZ LAHANA VE SIĞIR ETİ TÜKETİN

Dr. Berg şöyle devam ediyor: "Böyle bir rahatsızlık durumunda, bir süre boyunca etçil beslenmeyi denemelisiniz ve muhtemelen çok daha iyi hissedeceksiniz. İltihapları ciddi oranda arttıran tüm besinleri sıraladık. Şimdi, iltihaplardan kurtulmak için en önemli besinden bahsedelim. Bu yiyeceğin “Glutamin” seviyesi çok yüksektir. Aslına bakılırsa, bu yiyecek tüm gıdalar arasında en yüksek glutamin içerenler listesinin başında yer almaktadır.

Öncelikle; glutaminin ne olduğunu açıklayayım Glutamin, kalın bağırsağınızın iç yüzeyini kaplayan tek katmanlı hücreler için önemli bir amino asittir. Bu, derin iç katmanlarda yer alan bağışıklık sisteminiz için bir bariyer oluşturur. Bağırsak hücrelerinin glutamin ihtiyacı çok fazladır. Aslında, tüm glutaminin yaklaşık %30'unu kendileri için tüketirler.

Glutamin, ATP enerjisi üretiminde çok önemlidir Glutamin, hücrelerin bağırsak yüzeyi ve tüm iyi bakterilerin bulunduğu mukozal tabakayı besler. Ayrıca glutamin, bağırsaktaki dar geçiş bölgelerini destekler. Videonun başında, iltihapların kaynağının bağırsak olduğundan bahsetmiştim. Ancak, tam olarak ne olduğunu açıklamadım.

Burada olan şey, bağırsakların aşırı geçirgen hale geldiği, sızdıran bağırsak olarak adlandırılan bir durumdur Temelde, bu tek katmanlı hücre yapısında delikler oluşur. Bu deliklerden, sindirilmemiş olan yiyeceklerin daha büyük molekülleri geçebilir. Daha sonra bağışıklık sistemi, bunları yok edilmesi gereken yabancı bir varlık olarak etiketler.

Bu noktada, ilgili yiyeceklere karşı alerjiler ve antikorlar geliştirmeye başlarsınız. Bu, normal besin akışını bozacak şekilde yan geçitler oluşmasıdır. Bu nedenle besin, bağışıklık sistemindeki uygunluk alma süreci atlatmış olur. Bu, birçok soruna neden olabilir. Bu bahsettiğim tüm kötü yiyecekler, bağırsaklarınızda bir tür delik açar.

Glutamin bunun çözümüdür. Ancak şimdi soru şu; en çok glutamin içeren yiyecek nedir? Ve bunun cevabı, et. Özellikle, sığır etidir. Şu anda insanları et tüketiminden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Saçma sapan, sebeplerle sığır üretimini durdurmaya çalışıyorlar. Sığır eti, size süper iyileştirici bir protein olan glutamini sağlar.

Bu da bağırsaklarınızı ve başka tür iltihaplı durumları büyük ölçüde destekleyebilir. Otoimmün bir durum veya otoimmün olmayan başka bir tür eklem problemi olsa da yardımcı olabilir. Glutamini takviye olarak da alabilirsiniz. Sığır eti, tüketebileceğiniz en iyi iltihap önleyici yiyecektir Aslında, ketojenik diyeti uygulamaya geçmeden önce çok fazla karbonhidrat tüketirdim.

Sonra sığır etine geçtiğimde, ne kadar iyi hissettiğimi anlatamam. İnanılmazdı. Şişkinlik sorunum artık yoktu Gerçekten tuhaf bir durumdu. Çünkü, bir şeyleri itmek için life ihtiyaç duyduğumu düşünüyordum. Fakat, farkında olmadan, sığır etinin mide-bağırsak sistemimdeki yangını gerçekten yatıştırdığını keşfettim.

Birçok iltihaplı durumum ortadan kayboldu. Ellerimde ve sırtımın omurga bölgesinde çok ciddi artrit (eklem iltihabı) sorunları yaşadım. Bunun beslenme şeklimle, özellikle tükettiğim tüm karbonhidratlar ve tahıllarla bağlantılı olduğunun farkına varamamıştım. Bunu sadece denemeniz gerekiyor. Diyelim ki vegansınız.

En iyi vegan glutamin kaynağını bilmek istiyorsunuz. Hazır olun; Lahana. Evet doğru duydunuz, özellikle kırmızı lahanadır. Fakat, genelde tüm lahana çeşitleri glutamin açısından zengindir. Et ve sebze çeşitleri arasında bu ikisi en fazla glutamin içeren iki besindir. Bu konudan başka videolarda da bahsettim.

Lahanayı gastrit, ülser veya herhangi bir tür gastrit durumunu tedavi etmek için kullanabilirsiniz. Diğer sebzeleri ve lifi gerçekten çok fazla tüketemezsiniz. Fakat, lahana çoğu insanda bir sorun yaratmaz. Özellikle de bunu fermente bir formda, örneğin lahana turşusu şeklinde tükettiğinizde. Çünkü bu şekilde, sebzedeki tüm glutamini alırsınız.

Ancak aynı zamanda yararlı mikropları da alırsınız. Ayrıca, glutamin açısından zengin olan başka şeyler de var. Koyun veya keçi sütünden yapılan peynirler, yine bahsettiğim gibi bunların kefiri, ayrıca yumurta ve balık, özellikle de kemik suyunu düşünebilirsiniz. Bunlar, glutaminle doludur. Sizlere, iltihaplarınızı iyileştirmeniz için basit bir yöntem sunduk

Durumu değiştirmeniz için gerçekten kaçınmanız gereken şeylerden bahsettim. Size şunu söylemek istiyorum. Eğer iltihabınız varsa, hangi tür olduğu önemli değil, bu yiyecekleri yemeye başlamalısınız. Ben olsam, temelde sığır eti ve lahana yemeye başlardım. İltihaplanmalarda ne gibi değişiklikler olacağını izlerdim.

Özetle sağlıklı yaşamak istiyorsanız; sizi bir tüketici pazarının bir üyesi olarak gören güçleri dinlemeyin. Lahana ve sığır eti tüketin. Ayrıca organik beslenin. Keçi koyun sütü için. İltihapları tetikleyen işlenmiş tüm gıdaları hayatınızdan çıkarın. Hayat sizin ve sağlık giderse onu geri almanız zor olacak. Sonra da varınızı yoğunuzu ilaçlara ve tedavilere harcarsınız.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zonguldak Hava Durumu

Zonguldak Hava Durumu