weather
27°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
KAPALI
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Outlook Mail Hesabına Nasıl Oturum Açılır?

Outlook Mail Hesabına Nasıl Oturum Açılır?

Outlook, Microsoft tarafından sunulan bir e-posta hizmetidir. Hotmail hesapları da Outlook üzerinden yönetilmektedir. Outlook mail hesabınıza iki farklı yoldan erişebilirsiniz: web tarayıcısı veya masaüstü uygulaması...⤵⤵⤵⤵

Outlook Mail Hesabına Nasıl Oturum Açılır?
Okunma Süresi: 3 dk

 

Outlook, Microsoft tarafından sunulan bir e-posta hizmetidir. Hotmail hesapları da Outlook üzerinden yönetilmektedir. Outlook mail hesabınıza iki farklı yoldan erişebilirsiniz: web tarayıcısı veya masaüstü uygulaması.

Web Tarayıcısı Kullanarak Oturum Açma:

  1. Outlook.com'a gidin: https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/outlook/email-and-calendar-software-microsoft-outlook adresini açın.
  2. E-posta adresinizi ve parolanızı girin: Ekranın ortasında bulunan kutulara e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
  3. "Oturum Aç" butonuna tıklayın: E-posta adresinizi ve parolanızı doğru girdiyseniz, bu butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
  4. İsteğe bağlı olarak "Oturum açık kalsın" seçeneğini seçin: Bu seçeneği seçerseniz, bir sonraki sefere giriş yaparken e-posta adresinizi ve parolanızı tekrar girmeniz gerekmeyecektir. (Not: Bu seçeneği, halka açık bir bilgisayarda kullanıyorsanız asla seçmeyin.)

Masaüstü Uygulaması Kullanarak Oturum Açma:

  1. Outlook masaüstü uygulamasını açın: Bilgisayarınızda Outlook masaüstü uygulaması yüklüyse, uygulamayı açın.
  2. E-posta adresinizi ve parolanızı girin: Uygulamanın açılış ekranında bulunan kutulara e-posta adresinizi ve parolanızı girin.
  3. "Tamam" butonuna tıklayın: E-posta adresinizi ve parolanızı doğru girdiyseniz, bu butona tıklayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.
  4. İsteğe bağlı olarak "Otomatik Oturum Aç" seçeneğini seçin: Bu seçeneği seçerseniz, her seferinde e-posta adresinizi ve parolanızı girmeden otomatik olarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz. (Not: Bu seçeneği, halka açık bir bilgisayarda kullanıyorsanız asla seçmeyin.)

Ek İpuçları:

  • Parolanızı unuttuysanız: Oturum açma sayfasında bulunan "Parolanızı mı unuttunuz?" bağlantısına tıklayarak parolanızı sıfırlayabilirsiniz.
  • Hesabınıza iki faktörlü kimlik doğrulama ekleyin: Hesabınızın güvenliğini artırmak için iki faktörlü kimlik doğrulama eklemeyi düşünebilirsiniz. Bu sayede, hesabınıza giriş yapmak için hem parolanızı hem de bir kod girmeniz gerekecektir.
  • Sorun yaşıyorsanız: Oturum açmada sorun yaşıyorsanız, Microsoft Destek web sitesini ziyaret edebilir veya destek ile iletişime geçebilirsiniz.

Outlook Mail Hesabına Oturum Açma Rehberi

1. Oturum Açma Sayfasına Giriş

Outlook mail hesabınıza oturum açmak için öncelikle Outlook oturum açma sayfası adresine gidin. Burası, Microsoft'un e-posta hizmetlerine erişim sağladığınız ana sayfadır.

2. Kullanıcı Bilgilerini Girme

E-posta adresinizi veya telefon numaranızı ilgili alana girin ve 'İleri' butonuna tıklayın. Bu, sizi şifre giriş sayfasına yönlendirecektir.

3. Şifre Girme

Açılan şifre giriş sayfasına, Outlook mail hesabınıza ait şifreyi girin. Şifrenizi doğru girdiyseniz ve hesabınız iki faktörlü kimlik doğrulama gerektirmiyorsa doğrudan gelen kutunuza yönlendirilirsiniz.

4. Güvenlik Kontrolleri

Eğer hesabınız iki faktörlü kimlik doğrulama gerektiriyorsa, telefonunuza bir doğrulama kodu gönderilecek. Bu kodu ilgili alana girerek oturum açma işlemini tamamlayabilirsiniz.

5. Oturum Açma Sorunları ve Çözümleri

Oturum açarken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, şifrenizi sıfırlamayı deneyebilir veya Microsoft'un oturum açma sorunlarına yönelik yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

6. Mobil Cihazlardan Oturum Açma

Mobil cihazınızdan oturum açmak için Outlook uygulamasını indirin. Uygulamayı açtıktan sonra yukarıdaki adımları takip ederek giriş yapabilirsiniz. Android için buradan ve iOS için buradan uygulamayı indirebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sporx Uygulaması İndir- Canlı Maç İzle

Sporx Uygulaması İndir- Canlı Maç İzle