weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Teknoloji Ford F-150 Lightning Enerji Tasarrufu Sağlayacak

Ford F-150 Lightning Enerji Tasarrufu Sağlayacak

Ford F-150 Lightning Enerji Tasarrufu Sağlayacak
Okunma Süresi: 3 dk

Ford F-150 Lightning sahiplerinin elektrik maliyetlerinden tasarruf etmelerine yardımcı olacak bu bağlamda yeni tasarrufların kilidini açmak için Lightning'in akıllı termostat teknolojisine sahip güçlü pilini kullanacak.

Ford, Lightning sahiplerinin V2H ile tasarruf etmelerine yardımcı olmayı hedefliyor. Ford F-150 Lightning, Akıllı Yedek Güç aracılığıyla evinize halihazırda güç sağlıyor olsa da, program, enerji kullanımını optimize etmek için yeni teknolojiler sunuyor.

Ford, evde verimli enerji kullanımını desteklerken Lightning sürücüleri için yeni tasarruf fırsatlarını keşfetmek üzere Resideo Technologies ile ortaklık kuruyor.Yeni "EV-Home Güç Ortaklığı", en yoğun kullanım sırasında kamyonun aküsünde depolanan enerjiyle evinizin ısıtma ve soğutma sistemlerine güç sağlamaya yardımcı olmak için Resideo'nun akıllı termostatını kullanacak. Ford, proje aracılığıyla V2H ve akıllı termostat teknolojisinin, elektrik fiyatları en yüksekken Lightning sahiplerinin tasarruf etmesine nasıl yardımcı olabileceğini görmeyi amaçlıyor. Teknoloji, evinizin elektrik kullanımını yoğun olmayan saatlere kaydırarak otomatik hale getirebilir. Ortaklık aynı zamanda sistemin rüzgar veya güneş gibi şebekeden gelen temiz enerjiyi nasıl kullanabileceğini de inceleyecek.

FOSİL YAKITLI ARAÇLAR TARİH OLACAK

Crider, başarılı V2H çözümlerinin Ford EV sürücülerine ve kamu hizmetlerine "geleneksel araçlarla daha önce mümkün olmadığı düşünülen gelecekteki araçtan şebekeye hizmetleri hızlandırma konusunda güven" vereceğini söylüyor.Yeni ortaklık, Ford Lightning sahiplerinin elektrik maliyetlerinden tasarruf etmek için EV pillerini kullanmalarının yeni yollarını araştırıyor.Ford, proje üzerindeki çalışmaların halihazırda başladığını ve 2024 yılının ilk yarısında tamamlanmasının beklendiğini söyledi. Haber, Volkswagen'in bu hafta EV'leri için V2H'yi destekleyecek yazılımı piyasaya süreceğini duyurmasının ardından geldi.


Ford F-150 Lightning satışlarının Kasım ayında yeni bir rekora ulaşmasının ardından şirket, sahiplerinin tasarruf etmesine yardımcı olacak yeni yollar arıyor.Yıldırım sürücüleri, kasırga, sel, deprem ve diğer olağanüstü olaylardan sonra evlerine veya diğer ekipmanlarına güç sağlamak için aracın güçlü aküsünü kullandı. Ayrıca ormanın derinliklerinde geçen bir filmin canlandırılmasına da yardımcı oldu.Yeni V2H projesi, Lightning sahiplerine elektrik maliyetlerinden tasarruf etmek için akıllı teknolojiyle daha da fazla değer sağlamayı amaçlıyor.Ford, 2024 Lightning serisine tüm "en güzel noktalara" hitap eden yeni bir "Flash" kaplama ekledi. Yeni model, XLT ve Lariat donanımlarının favorilerini 70.000 doların altında başlayan ek bir ısı pompasıyla birleştiriyor. Ford'un elektrikli kamyonunu inceliyorsanız şimdi satın almak için iyi bir zaman olabilir. Ford, seçili modellerde 15.000 dolara varan indirimler sunuyor. Yakınınızdaki 2023 ve 2024 Ford Lightning ile ilgili harika fırsatları bulmak için bağlantımızı kullanarak bugün başlayabilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GAZZEDE ÖLENLERİN SAYISI 17 BİNİ GEÇTİ

GAZZEDE ÖLENLERİN SAYISI 17 BİNİ GEÇTİ