weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a Şok Sözler

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a Şok Sözler

Rıza Çalımbay, Beşiktaş'taki kısa ama olaylı görev sürecini anlattı: "Krizli bir takımda zaman tanınmayan antrenörlere sabır gösterilmeli. Beşiktaş camiası değerlerine sahip çıkmadı, bu beni derinden yaraladı." dedi.

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş'a Şok Sözler
Okunma Süresi: 2 dk

Beşiktaş'ta bu sezon sadece 42 gün görev yapan Rıza Çalımbay, Kontraspor'da siyah-beyazlılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çalımbay, Beşiktaş’a geri dönüş sürecinde yaşadıklarını ve hislerini içtenlikle paylaştı. İşte Rıza Çalımbay’ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar:

'Krizli bir yere gittik'

Beşiktaş’a geldiklerinde takımın kriz içinde olduğunu belirten Çalımbay, daha önce de krizli bir dönemde Beşiktaş’a gelmiş olduğunu hatırlattı. İlk döneminde namağlup ilerlediklerini ve sadece Galatasaray’a yenildiklerini belirten Çalımbay, bu sezon ne olduğuna kendisinin de anlam veremediğini ifade etti. Beşiktaş’a para için gitmediğini vurgulayan Çalımbay, kulübün kendi değerlerine sahip çıkmadığını ve arkasında durmadığını söyledi.

'Beşiktaş camiasına yakışmadı'

Çalımbay, Beşiktaş camiasının bazı davranışlarının kendisine yakışmadığını belirtti. Özellikle maçtayken arkasından tebligat gönderilmesinin kendisini çok üzdüğünü ifade etti. Beşiktaş’la devam edileceğine dair sözler verildiğini ancak bu sözlerin tutulmadığını belirtti.

'Antrenöre sabretmelisiniz'

Bir takımı kısa sürede istenilen seviyeye getirmenin mümkün olmadığını söyleyen Çalımbay, ilk antrenmana çıktıklarında 10’un üstünde sakat oyuncunun olduğunu belirtti. Kendisine yeterince zaman verilmediğini ve sabredilmediğini ifade eden Çalımbay, kendisinden sonra gelen antrenöre daha fazla süre tanındığını dile getirdi. Eğer kendisine verilen sözler tutulmuş olsaydı, takımda çok güzel şeyler yapabileceklerini ve transferler gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Samet Aybaba'nın sözleri

Çalımbay, Samet Aybaba’nın oyunculara 'çürümüş takım' iması yapmasına çok üzüldüğünü belirtti. Oyuncuların kötü oynayabileceğini ya da gününde olmayabileceğini söyleyen Çalımbay, 'çürük' lafının ağır olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Taraftara mesajı

Taraftara birlik ve beraberliğin en önemli şey olduğunu belirten Çalımbay, oyunculara sahip çıkmaları ve güven vermeleri gerektiğini söyledi.

Çalımbay, takım çalıştırmayı çok özlediğini ve eskisinden daha hırslı olduğunu belirtti. Azerbaycan ve İran’dan teklifler aldığını ancak kesin bir anlaşma sağlanamadığını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TSH Düşüklüğü Nedir?

TSH Düşüklüğü Nedir?