weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Galeriler Spor Boluspor-Göztepe maçının ardından

Boluspor-Göztepe maçının ardından

Boluspor-Göztepe maçının ardından 1
/ 3

Göztepe'nin Teknik Direktörü Radomir Kokovich, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, penaltıyı kurtaran kalecinin takıma büyük bir moral katkısı sağladığını vurgulayarak, “Bolu'yu gerçekten tebrik ediyorum. İyi bir takım, mücadeleci ve iyi antrenmanlarla yetiştirilmiş bir ekip. Bu zorlu mücadele için iyi bir hazırlık yaptık. Özellikle ilk yarıda performansımız üst düzeydeydi. Rakibin ikinci yarıda risk alacağını biliyorduk. Penaltı anında kalecimizin kritik kurtarışı ekstra moral ve enerji sağladı. Bu, bizim için son derece önemliydi ve ardından ikinci golü bulduk" dedi.

Sezon başında belirledikleri hedefe doğru ilerlediklerini söyleyen Kokovich, "Üçüncü deplasman galibiyetimizi aldık ve bu önemli bir zafer. Ancak henüz bir şey başarmış değiliz. Başlangıçta koyduğumuz hedefe ulaşmak için sürekli sıkı çalışıyoruz ve şu an doğru yolda olduğumuza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Boluspor Yardımcı Antrenörü Fatih Uygun ise maçın zor geçtiğini kabul ederek, "Rakibimiz uzun süredir aynı oyun modeli üzerinde çalıştığı için savunma organizasyonu iyi bir ekipti. İlk yarıda planladığımızı tam olarak uygulayamadık. İkinci yarıda oyuna ortak olmaya başladığımız anda kaçırdığımız penaltı ve sonrasındaki düşüşle maçı kaybettik. Milli arada toparlanmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Kaçırılan penaltıya değinen Uygun, "Penaltı ve serbest vuruşlar için sürekli çalışıyoruz. Bugün kaçırdık ama inanıyorum ki önümüzdeki fırsatları değerlendireceğiz. Oyuncularımız bunu başaracak potansiyele sahipler" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Düzce Haber: Denizde Fırtına Uyarısı!

Düzce Haber: Denizde Fırtına Uyarısı!