weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Spor Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Sert Cevap!

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Sert Cevap!

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e meydan okuma! Fenerbahçe Başkanı, derbi sonrası sert açıklamalarıyla futbol dünyasını salladı...

Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Sert Cevap!
Okunma Süresi: 2 dk

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray galibiyeti sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koç, galibiyeti Fenerbahçe camiasına armağan ederken, bu zaferin sadece bir derbi galibiyeti olmadığını, aynı zamanda "gerçek şampiyonun kim olduğunu" gösterdiklerini vurguladı. Koç, "Bugün gerçek şampiyonu şerefsizlere, hırsızlara gösterdik. Buradan 1-0 ayrılarak umudumuzu son haftaya taşıdık. Hocamızdan, oyuncularımıza milyonlar adına onlara teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı...

Sisteme Yönelik Sert Eleştiriler

Ali Koç, açıklamalarında Türk futbolundaki sistemin adaletsizliğine de değindi. Süper Kupa'da yabancı hakem istemelerinin sebeplerini dile getiren Koç, "Sadece bu 90 dakika. Son 60, son 80 faule bakın. Maç özelinde 10 faul yapmışız. 6 sarı kart 1 kırmızı kart. Rakibimiz 18 faul yapmış. 4 sarı kart. Bizim bugün cezalı ve sakat oyuncularımız vardı. Full kadro gelemedik ama buna rağmen arkadaşlarımız bu mücadeleyi sergiledi. Dediğim gibi sistemi yenemedik ama yaklaşıyoruz." dedi.

Dursun Özbek'e Cevap

Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına da yanıt verdi. Özbek'in açıklamalarını "ucuz kabadayılık" olarak nitelendiren Koç, "Biz iki senedir televizyonlarda duelloya çağırıyoruz. İnsanlar iki kişinin de gerçek kimliğini görsün. Bugün artık geç oldu. Hafta içinde istediği kanalda buna Galatasaray TV'de dahil çıkalım. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın başkanın cesaretlenmesine sevindim." şeklinde konuştu. Koç, bu düellonun artık gerçekleşmesi gerektiğini ve kaçmanın olmadığını belirterek, Özbek'i er meydanına çağırdı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Umudu

Koç, Türkiye Ligi'ndeki şartların normal olmadığını ve Fenerbahçe'nin tarihindeki en yüksek puanı almasına rağmen sistemi yenemediklerini ifade etti. Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesinde hakem hataları ve adaletsizliklerle karşı karşıya kaldığını dile getiren Koç, "Küçük bir itiş kakış sonrası düelloya çağırıyor. Artık çağırdı, bu düelloyu yapmak zorunda. Kaçmak yok. Er meydanına bekliyoruz." sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

Ali Koç'un açıklamaları, Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki rekabetin sadece saha içinde değil, saha dışında da devam ettiğini gösteriyor. Koç'un sert eleştirileri ve düello çağrısı, Türk futbolunda gerginlikleri daha da artıracak gibi görünüyor. Şampiyonluk yarışının son haftalara taşındığı bu dönemde, iki kulüp arasındaki çekişme her geçen gün daha da kızışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Hayatını Kaybetti..

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Hayatını Kaybetti..