weather
22°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
P.AZ BULUTLU
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
EskiÅŸehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
Ä°stanbul
Ä°zmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
KahramanmaraÅŸ
Mardin
MuÄŸla
MuÅŸ
NevÅŸehir
NiÄŸde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
TekirdaÄŸ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
UÅŸak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Rüya Tabirleri  Rüyada İdrarını Yapmak

 Rüyada İdrarını Yapmak

 Rüyada İdrarını Yapmak
Okunma Süresi: 3 dk

Rüyada İdrarını Yapmak hakkındaki yorumları dikkatle inceleyebilir ve hayatınızda ne gibi değişikliklerin meydana geleceğine göz atabilirsiniz. Mutlu olacağınız pek çok gelişmesinin peşi sıra gelmesi sayesinde moraliniz de oldukça yükselecektir. Birtakım adımların sonrasında neleri yaşayabileceğinizi de göz önünde bulundurmalısınız. Aynı zamanda temkinli hareket etmenizin faydanıza olacağını haber veren bir rüya şeklinde aktarılır.

 

Rüyada Küçük Çişini Yapmak

Başınıza gelebilecek belalı durumlarla nasıl baş edebileceğinizi görmeniz için acı tecrübeleri yaşayacağınızı haber verir. Birikimlerinizi boşa götürmemek adına uğraş vereceğinizin bilgisi verilmektedir. Rüyada Küçük Çişini Yapmak, kazanç kapılarınızın sonuna kadar açık olduğunu ifade eder. Kendinizi baskı altında hissetmenize neden olacak tüm olayların giderilmesine tabir olur. Neşenizin bol olmasına ve herkesle iyi geçineceğiniz iş ortamlarına tabir eder. Yakınlarınızı teselli edeceğinize yorumlanır ve kederlerini paylaşacak olmanıza işaret etmektedir.

 

Rüyada Tuvalete Çişini Yapmak

Hayatınızda bazı kapıların kapanacağını, bazı kapıların ise kendiliğinden açılacağını ifade etmektedir. Büyük ilgi ve beğeni toplayacağınız olayların yaşanacağını simgeler. Rüyada Tuvalete Çişini Yapmak, düşüncelerinizle ve yaklaşımlarınızla bazı kişileri kendinize başlayacağınızın bilgisini verir. Heyecanla karşılayacağınız bazı olayların ve yaklaşımların meydana gelmesine işaret eder. Maddi açıdan yaşanacak hayırlı gelişmelere işaret ederken, her şeyi alma gücüne erişeceğinizi de işaret eder.

 

Rüyada Bolca İdrar Yapmak

Yaşamınızı yeniden şekillendirecek olmanıza tabir edilmektedir. Hayatınızda daima anlayışlı kimselerle bir arada olacağınızın bilgisini verir. Rüyada Bolca İdrar Yapmak, hayatınızı bilime ve ilime adayacağınızı da işaret edecektir. Aksiliklerde ve tatsızlıklarda nasıl bir tepki göstermeniz gerektiği konusunda kararsız kalıyor olabilirsiniz. Ancak atacağınız adımların doğru ve kaliteli olması sayesinde kendinizi gösterebileceğinizi işaret etmektedir.

 

Rüyada Çiş Görmek

Sevinç içerisinde olacağınızı ifade eder ve nimetlerinizin çoğalmasını ifade etmektedir. Eleştirilere karşı açık olacağınızı simgeler ve sorunlarınızı çözüme kavuşturmak üzere adım atacağınızı simgelemektedir. Rüyada Çiş Görmek, yaşamınızı şekillendirirken kimseye danışmayacağınızı ve kararlarınızı kendi kendinize alacağınızı ifade etmektedir. Liderlik vasfını üstleneceğinizi ve görevlerinizi en iyi şekilde yerine getireceğinizi ifade etmektedir. Stresinizi dağıtacak tercihlerinizle mutlu olacağınızı işaret edecektir. Aydınlığın içerisine girmek için çaba sarf edeceğinizi de haber verecektir.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyarbakır'da Petrol Sondaj Çalışması Sırasında Patlama Meydan Geldi

Diyarbakır'da Petrol Sondaj Çalışması Sırasında Patlama Meydan Geldi