weather
12°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
HAFİF YAĞMUR
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber Kocaeli’de Vergi Yüzsüzleri Açıklandı! Borç Listesi Kabardı

Kocaeli’de Vergi Yüzsüzleri Açıklandı! Borç Listesi Kabardı

Gelir İdaresi Başkanlığı, devlete 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olanları açıkladı. Kocaeli’de ise borç listesi oldukça kabarık! Hangi firmaların borcu ne kadar? Detaylar haberimizde...

Kocaeli’de Vergi Yüzsüzleri Açıklandı! Borç Listesi Kabardı
Okunma Süresi: 2 dk

Gelir İdaresi Başkanlığı, devlete 5 milyon TL ve üzerinde vergi borcu olan mükellefleri açıklayarak, bu isimleri vergi dairelerinin panolarına astı. Ayrıca bu liste 1-15 Kasım 2024 tarihleri arasında Gelir İdaresi Başkanlığı’nın internet sitesinde de yer alacak. Kocaeli’deki borçlu şirketlerin listesi ise bir hayli kabarık.

Gebze’de Vergi Borçluları Listesi

Gebze Uluçınar Vergi Dairesi tarafından açıklanan listede en dikkat çekici borçlular arasında, Enkad İnşaat 2 milyar 255 milyon 26 bin TL borçla öne çıkıyor. Diğer borçlu firmalar arasında Gelmet Metal (1 milyar 81 milyon TL), Erkin Hadde ve Endüstri (672 milyon TL) ve Güçlüler Demir Çelik (402 milyon TL) bulunuyor.

Körfez İlçesi Borçluları

Körfez ilçesinin en büyük borçlusu, Milpet Akaryakıt Ürünleri Dağıtım Sanayi oldu. Firmanın vergi borcu 579 milyon TL olarak açıklandı. Milpet’i Birleşik Taşımacılık Doğalgaz Nakliyat firması 258 milyon TL borçla takip ediyor. Körfez’in diğer borçlu firmaları arasında Mavi Gök-Deniz Akaryakıt (225 milyon TL) ve İlka Danışmanlık (207 milyon TL) yer alıyor.

Tepecik Vergi Dairesi Borçluları

Tepecik Vergi Dairesi listesinde yer alan en borçlu firma, Sos Endüstriyel (541 milyon TL) oldu. Onu AG Grup (457 milyon TL) ve Salpet Nakliye (404 milyon TL) izliyor. Bu şirketlerin devlete büyük miktarlarda borçları var ve liste oldukça kabarık.

İflas Eden ve Borçlu Firmalar

Derince Vergi Dairesi’ne kayıtlı en borçlu firma, Karel Akaryakıt oldu. 75 milyon TL borçla listenin başında yer alan Karel Akaryakıt’ın ardından Dertaş Taşımacılık 66 milyon TL borçla geliyor. Ayrıca, iflas eden Elimsan fabrikası, Alemdar Vergi Dairesine 24 milyon TL borçlu.

Kocaeli’de vergi borcu bulunan şirketlerin listesi oldukça kabarık. Borçlarını ödemeyen bu mükellefler, devlete karşı olan yükümlülüklerini yerine getirmediği için kamuoyuna açıklandı. Bu liste, Kasım ayı boyunca Gelir İdaresi Başkanlığı’nın resmi web sitesinde de yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 96 İtfaiye Eri Alımı Yapacak! Başvurular Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 96 İtfaiye Eri Alımı Yapacak! Başvurular Başlıyor