weather
22°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
P.AZ BULUTLU
22°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Kocaeli Haber 7 Ekim 2024 Kocaeli Elektrik Kesintisi! Güncel Sedaş Elektrik Kesintileri

7 Ekim 2024 Kocaeli Elektrik Kesintisi! Güncel Sedaş Elektrik Kesintileri

Kocaeli'nin Başiskele, Kandıra, İzmit ve Karamürsel ilçelerinde 7 Ekim 2024 tarihinde çeşitli mahallelerde planlı elektrik kesintisi yapılacak.

7 Ekim 2024 Kocaeli Elektrik Kesintisi! Güncel Sedaş Elektrik Kesintileri
Okunma Süresi: 2 dk

7 Ekim 2024 tarihinde Kocaeli’nin pek çok noktasında elektrik kesintisi yaşanacak!

Başiskele'de Planlı Elektrik Kesintisi

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde 7 Ekim 2024 tarihinde planlı bir elektrik kesintisi yapılacak. Başiskele’nin farklı mahallelerinde sabah saatlerinden itibaren başlayacak kesinti, belirlenen saat dilimlerinde çeşitli bölgeleri etkileyecek. SEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, kesintiler kapsamında altyapı iyileştirme ve bakım çalışmaları gerçekleştirilecek.

Elektrik Kesintisinin Etkileyeceği Bölgeler ve Saat Aralıkları

Başiskele’deki elektrik kesintisi, sabah 09:00’da başlayıp 13:00’a kadar devam edecek. Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında Aksığın, İnebeyli, Kazandere, Serindere, Servetiye Karşı, Servetiye Cami ve Tepecik yer alıyor. Bu mahallelerdeki kesinti, çeşitli mevkilerde kümelenmiş evleri de kapsayacak. Özellikle Armut Boğazı, Aşağı ve Yukarı Alartı, Değirmen Düzü gibi bölgeler de kesintiden etkilenecek alanlar arasında.

Aynı günün ilerleyen saatlerinde, Başiskele’nin Camidüzü ve Serinlik mahallelerinde de elektrik kesintisi yaşanacak. 14:00 ile 17:00 saatleri arasında yapılacak bu kesinti, Avcı Pınarı, Bayrak, Camidüzü Merkez ve Serinlik Orta Mevkii gibi bölgeleri kapsayacak.

Kandıra ve İzmit İlçelerinde de Elektrik Kesintisi

Başiskele’nin yanı sıra, Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde de elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. Kandıra’da 07 Ekim 2024 tarihinde sabah 09:00’dan 15:30’a kadar sürecek olan kesintiden Bozburun ve Kocakaymas mahalleleri etkilenecek. Ferdenli Mevkii, Ramadancar ve Yeniköy gibi yerleşim birimleri de bu kesintilerden nasibini alacak.

İzmit ilçesinde ise Kurtdere Mahallesi ve çevresindeki Ayvalı Mevkii kümelenmiş evlerde elektrik kesintisi yaşanacak. Bu kesintinin saat aralığı 09:30 ile 17:30 olarak planlandı.

Karamürsel’de Elektrik Kesintisi

SEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre, Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde de aynı gün elektrik kesintisi yapılacak. Kesintinin uygulanacağı saat dilimi ise 09:00’dan 17:30’a kadar devam edecek. Bu kesinti sırasında Ereğli ve Tepeköy mahallelerinde elektrik verilemeyecek. Planlı kesintinin, SEDAŞ ekipleri tarafından yapılacak altyapı çalışmaları ve bakım onarım işlemlerinden kaynaklandığı belirtildi.

Vatandaşlar Kesinti Öncesi Bilgilendirildi

SEDAŞ, Başiskele, Kandıra, İzmit ve Karamürsel ilçelerindeki vatandaşları elektrik kesintileri konusunda önceden bilgilendirdi. Çalışmalar sırasında, elektrik ile çalışan cihazların korunması için vatandaşlara tedbirli olmaları gerektiği uyarısında bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaeli Derince'de Feci Kaza! 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli Derince'de Feci Kaza! 2 Kişi Yaralandı