weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Son Dakika Erzurum'a Hızlı Tren Müjdesi

Son Dakika Erzurum'a Hızlı Tren Müjdesi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Erzurum’da TCDD Bölge Müdürlüğü'nün kurulduğunu ve kısa sürede aktif hale getirileceğini duyurdu

Son Dakika Erzurum'a Hızlı Tren Müjdesi
Okunma Süresi: 2 dk


Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti Erzurum Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Uraloğlu, Erzurum’da TCDD Bölge Müdürlüğü'nün kurulduğunu ve kısa sürede aktif hale getirileceğini duyurdu. İlk etapta Sivas’tan Kars’a kadar olan demiryolu hattının rehabilite edilerek kapasitesinin artırılacağını belirten Bakan, hızlı tren çalışmalarının da hızla başlayacağını ifade etti.

Ulaştırma Projelerinde Son Durum


Toplantıda yaptığı konuşmada, Bakan Uraloğlu, Erzurum’da devam eden tünel projeleri ve standart yükseltme çalışmalarının titizlikle takip edildiğini ve en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. "Erzurum’a olan sevgimizle hizmetlerimize devam edeceğiz," diyen Uraloğlu, bölgedeki ulaştırma projelerinin önemine dikkat çekti.

Türksat 6A Başarısı


Geçen hafta uzaya fırlatılan ilk yerli ve milli uydu TÜRKSAT 6A'nın gururunu paylaştığını söyleyen Uraloğlu, Cumhurbaşkanı'nın verdiği maddi ve manevi desteklerin bu başarıda büyük payı olduğunu vurguladı. Erzurum'da yaklaşık 4 buçuk yıl görev yaptığını hatırlatan Uraloğlu, Erzurum’un her zaman milli ve manevi değerlere sahip çıkmasıyla kendilerine güç verdiğini belirtti.

Hızlı Tren Çalışmaları Başlıyor


Erzurum'da Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Bölge Müdürlüğü'nün resmi olarak kurulduğunu açıklayan Uraloğlu, "Sivas’tan Kars’a kadar olan mevcut demiryolu hattımızı rehabilite ediyoruz ve buradaki kapasiteyi artırıyoruz. Erzurum’a hızlı tren ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor ve çok uzatmadan ihalesini yapıp inşaata başlayacağız," dedi. Uraloğlu, Erzurum’un ulaştırma altyapısının güçlendirilmesi için tüm projelerin Bakanlık, milletvekilleri ve yerel yönetimlerle işbirliği içinde hayata geçirileceğini belirtti.

Erzurum'a Hizmet Vurgusu


Bakan Uraloğlu, Erzurum’a olan sevgi ve bağlılıklarının devam edeceğini vurgulayarak, "Erzurum’u seviyoruz, onun için hizmet etmeye devam edeceğiz," dedi. Erzurum İl Danışma Kurulu'nun hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni eden Bakan, katılımcılara sevgi ve saygı dileklerini iletti.



Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bolu'da Sağanak Yüzünden Dereler Taştı

Bolu'da Sağanak Yüzünden Dereler Taştı