weather
30°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
AÇIK
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem Bangladeş'e 16 Bin 750 Yardım Paketi Dağıtılıyor

Bangladeş'e 16 Bin 750 Yardım Paketi Dağıtılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'te yaşanan büyük sel felaketi nedeniyle Türkiye'nin Bangladeş halkının yanında olduğunu belirtti

Bangladeş'e 16 Bin 750 Yardım Paketi Dağıtılıyor
Okunma Süresi: 2 dk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'te yaşanan büyük sel felaketi nedeniyle Türkiye'nin Bangladeş halkının yanında olduğunu belirtti. Erdoğan, AFAD ve TİKA aracılığıyla bölgeye yardımların ulaştırıldığını ve en çok etkilenen bölgelerde 16 bin 750 yardım paketinin dağıtımına başlandığını açıkladı. Ayrıca, hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileyerek, Türkiye'nin Bangladeş'e destek vermeye devam edeceğini vurguladı. Erdoğan, Türkiye'nin dost ülke Bangladeş'in yaralarını sarmak için elinden geleni yapacağını ifade etti.

TÜRKİYE'NİN BANGLADEŞ'E UZANAN YARDIM ELİ


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bangladeş'te yaşanan büyük sel felaketi nedeniyle Türkiye'nin kardeş ülke Bangladeş'in yanında olduğunu bir kez daha vurguladı. Erdoğan, Türk milletinin her zaman zor zamanlarda dostlarının yanında olduğunu belirterek, Bangladeş'e yönelik insani yardım çalışmalarının hızla sürdüğünü ifade etti. Türkiye'nin AFAD ve TİKA gibi kurumlar aracılığıyla bölgeye acil yardım ulaştırdığını, özellikle en çok etkilenen bölgelerde 16 bin 750 yardım paketinin dağıtımına başlandığını söyledi. Erdoğan, ayrıca hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Türkiye'nin Bangladeş'e olan desteğinin süreceğini belirten Cumhurbaşkanı, uluslararası dayanışmanın önemine de dikkat çekti. Türkiye'nin bu tür afetlerde gösterdiği hızlı reaksiyonun, dost ve kardeş ülkelerle olan güçlü bağları pekiştirdiğini ifade etti.Erdoğan, bu tür felaketlerin yalnızca bir ülkenin sorunu olmadığını, küresel dayanışmanın bu gibi durumlarda ne kadar hayati olduğunu vurguladı. Yardım çalışmaları kapsamında bölgeye su, gıda, tıbbi malzeme gibi temel ihtiyaçlar ulaştırılırken, Türkiye'nin Bangladeş halkının yanında olmayı sürdüreceğini ve felaketin yaralarının sarılmasında aktif rol alacağını belirtti.

Kaynak: Trt Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kent Orkestrası Erenler’de Sanat Ve Müzikseverlerle Buluşacak

Kent Orkestrası Erenler’de Sanat Ve Müzikseverlerle Buluşacak