weather
25°
Instagram
Facebook
Twitter
YouTube
LinkedIn
Kocaeli
PARÇALI BULUTLU
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Kocaeli Haberdar Gündem 9 Ekim ŞOK Aktüel Kataloğu Yayımlandı! Tereyağ, Zeytin ve Çay'da %25 İndirim

9 Ekim ŞOK Aktüel Kataloğu Yayımlandı! Tereyağ, Zeytin ve Çay'da %25 İndirim

ŞOK Marketleri, 9 Ekim 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğunda mutfak, ev tekstili, teknoloji ve gıda kategorilerinde cazip indirimlerle müşterilerine fırsatlar sunuyor.

9 Ekim ŞOK Aktüel Kataloğu Yayımlandı! Tereyağ, Zeytin ve Çay'da %25 İndirim
Okunma Süresi: 2 dk

 ŞOK Marketleri, 9 Ekim 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğuyla müşterilerine cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yeni haftada özellikle mutfak, ev tekstili ve teknolojik ürünlerde sunduğu indirimler, dikkatleri üzerine çekiyor. 15 Ekim'e kadar sürecek kampanyalarla dolu bu katalogda yer alan detayları inceledik. İşte ŞOK 9 Ekim 2024.

Mutfak Ürünlerinde Büyük İndirimler

Bu hafta ŞOK kataloğunun öne çıkan ürünleri arasında mutfak gereçleri yer alıyor. Kütahya Porselen imzalı tekli tabak çeşitleri ve İnci Yemek Seti, uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Bununla birlikte, Arçelik güvencesiyle sunulan çay makinesi ve doğrayıcılar, iki yıllık garanti avantajıyla cazip bir tercih oluşturuyor. Zarif tasarımlara sahip borosilikat cam sürahi, kulplu ve kulpsuz kupa çeşitleri ise mutfak tutkunları için ideal seçenekler arasında. Bu indirimleri kaçırmamak için mağazalara erken gitmekte fayda var.

Ev Tekstili Ürünlerinde Kaçırılmayacak Fırsatlar

ŞOK 9 Ekim kataloğunda ev tekstili ürünleri de geniş bir yelpazede sunuluyor. Çift kişilik soft dokulu yorgan, %100 pamuk malzemesiyle konfor arayanlar için raflarda yerini alıyor. Peluş kırlent kılıfı, TV battaniyesi ve çift taraflı kullanılabilen pamuklu battaniyeler de soğuk kış günleri için ideal ürünler arasında. Ürünler, hem sıcak tutma hem de dekoratif özellikleriyle evlere şıklık katacak.

Teknolojik Ürünlerde Öne Çıkan İndirimler

ŞOK kataloğunda teknolojik ürünlerde de ilgi çekici fırsatlar mevcut. Sinbo markalı dikey şarjlı süpürge, 4000 adet stok kapasitesiyle sınırlı sayıda sunuluyor. Temizlikte pratiklik arayanlar için kaçırılmaması gereken bir ürün. Petrix markalı hareket sensörlü yuvarlak ışık ve Kochler dekoratif şarj edilebilir masa lambası gibi ürünler, evde modern ve fonksiyonel çözümler sunuyor.

Gıda Ürünlerinde Şokça İndirimler

ŞOK 9 Ekim kataloğunda gıda kategorisinde de geniş bir indirim listesi var. Tereyağ çeşitlerinde %10, zeytin ve bal çeşitlerinde %25’e varan indirimler sunuluyor. Bunun yanı sıra, kahve ve çorba çeşitlerinde %30, çamaşır yumuşatıcılarında ise %30’a varan indirimlerle mutfak masrafınızı minimuma indirebilirsiniz. Ruffles, Doritos ve Lays gibi atıştırmalıklarda ise %25 indirim fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kocaelispor'un Kitap Fuarı'ndaki Günü! Taraftarla Bir Araya Geldiler

Kocaelispor'un Kitap Fuarı'ndaki Günü! Taraftarla Bir Araya Geldiler